viperash Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Salut !Sincer nu stiu daca am postat bine dar incerc. Am facut rost de un receiver satelit(analog cred) kathrein ufd 90. Stiu ca e de pe timpul lui Cuza Voda, dar intrebarea mea este - se poate face ceva cu el ?Am o antena de la Dolce, nu vreau sa piratez nimic pentru ca platesc abonament si pentru internet si pentru telefonie si pentru televiziune, deci nu se pune problema de ceva "ilegal" dar ma gandeam daca pot, macar din curiozitate, sa il folosesc cumva. Nu stiu nici o boaba cu: satelitii, cu pozitionarea, cu h, cu v, habar nu am. Apelez la voi daca aveti ceva experienta macar sa imi spuneti daca se merita sa ma stresez cu el.Nu am gasit nici un manual in engleza. In schimb am gasit un forum dar nu ma pot inregistra, deci... nu am facut nimic.Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Practic nu ai ce sa vezi cu el,emisiunile analogice tv-sat care mai sunt poti sa le numeri pe degete.E bun de recuperat traful de retea si carcasa pentru diverse constructii electronice. Link spre comentariu
viperash Postat Iulie 2, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2011 Practic nu ai ce sa vezi cu el,emisiunile analogice tv-sat care mai sunt poti sa le numeri pe degete.E bun de recuperat traful de retea si carcasa pentru diverse constructii electronice. Am inteles. Iti multumesc pentru raspuns.Mihai. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum