Vizitator ronix4000 Postat Decembrie 14, 2005 Partajează Postat Decembrie 14, 2005 Sal.Mi-am facut de curand niste boxe pe 2 cai din niste foste Unitra de 50W la care am pus la inalte SAL DTF10 iar la bass YDD200LPP si suplimentar le-am facut port de bass-reflex montat pe spate.Dimensiunile portului sunt de 130*67 mm.Problema e ca atunci cand generez frecvente de 80 Hz sau mai jos se percepe un sunet putin deranjant din portul bass-reflex (un fel de falfait in paralel cu bass-ul)Care credeti ca este cauza acestui sunet?????? Oare e portul de bass-reflex prea scurt sau prea lung ???? P.S. incintele le-am simulat in Bass Box 6 inainte sa le construiesc si cu aceste dimensiuni de port a reiesit o frecventa de acordaj de vreo 60 Hz sau ceva pe acolo. Link spre comentariu
ghettoman Postat Decembrie 14, 2005 Partajează Postat Decembrie 14, 2005 pune proiectul in bassbox sa ne uitam la el Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 14, 2005 Partajează Postat Decembrie 14, 2005 provabil are viteza aerului prin port prea mare schimba porturile ..... mareste-le diametrul si joaca-te cu lungimea astfel incat sa ai aceeasi frecventa de acordajdar totusi pune simularea aici sa vedem si noi, sau da dimensiunile boxelor sa fac io simularea Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Decembrie 14, 2005 Partajează Postat Decembrie 14, 2005 Asta este simularea boxelor.Dimensiunile incintei si parametrii difuzorului apar pe poza.Daca ma puteti ajuta cu o idee va multumesc mult. Editat de catre NeXuS_3 va rog postati simulari facute cu programe free daca aveti licienta, va rugam atasati o imagine care sa arate asta (Cd original sau un act , serie nu pt ca poate fi folosita de alte persoane pt a-si activa propriile programe) Link spre comentariu
ghettoman Postat Decembrie 14, 2005 Partajează Postat Decembrie 14, 2005 graficul ala arata bine...char foarte binedin pacate nu sint toate graficele...de aia am zis sa pui proiectul nu o poza.. Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Decembrie 14, 2005 Partajează Postat Decembrie 14, 2005 din pacate nu mai am tot proiectul ca mi s-a stricat hard-ul pe care il aveam salvat si tot ce mai am este poza asta.dar as putea sa incerc sa bag din nou datele in bass box si reiese proiectul. Link spre comentariu
titro Postat Decembrie 14, 2005 Partajează Postat Decembrie 14, 2005 ronix4000 te rog sa scri numarul tau de licenta la programul BassBox Pro. DAca nu ai licenta atunci iti recomand sa stergi poza cu simularea facuta in acest program pt ca nu dorim ca proprietarii forumului sa aiba probleme din aceasta cauza Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Decembrie 17, 2005 Partajează Postat Decembrie 17, 2005 vad ca oricum poza a fost scoasa din forum asa ca nu mai am ce scoate.Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu o idee??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum