Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AJUTOR LA BASS-REFLEX BOXE

Vizitator ronix4000

Postări Recomandate

Vizitator ronix4000

Sal.Mi-am facut de curand niste boxe pe 2 cai din niste foste Unitra de 50W la care am pus la inalte SAL DTF10 iar la bass YDD200LPP si suplimentar le-am facut port de bass-reflex montat pe spate.Dimensiunile portului sunt de 130*67 mm.Problema e ca atunci cand generez frecvente de 80 Hz sau mai jos se percepe un sunet putin deranjant din portul bass-reflex (un fel de falfait in paralel cu bass-ul)Care credeti ca este cauza acestui sunet?????? Oare e portul de bass-reflex prea scurt sau prea lung ???? P.S. incintele le-am simulat in Bass Box 6 inainte sa le construiesc si cu aceste dimensiuni de port a reiesit o frecventa de acordaj de vreo 60 Hz sau ceva pe acolo.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghettoman

2

• titro

1

• adi_0106

1

Top autori în acest subiect

provabil are viteza aerului prin port prea mare schimba porturile ..... mareste-le diametrul si joaca-te cu lungimea astfel incat sa ai aceeasi frecventa de acordajdar totusi pune simularea aici sa vedem si noi, sau da dimensiunile boxelor sa fac io simularea

Link spre comentariu
Vizitator ronix4000

Asta este simularea boxelor.Dimensiunile incintei si parametrii difuzorului apar pe poza.Daca ma puteti ajuta cu o idee va multumesc mult.

Editat de catre NeXuS_3

va rog postati simulari facute cu programe free

daca aveti licienta, va rugam atasati o imagine care sa arate asta (Cd original sau un act , serie nu pt ca poate fi folosita de alte persoane pt a-si activa propriile programe)

Link spre comentariu
Vizitator ronix4000

din pacate nu mai am tot proiectul ca mi s-a stricat hard-ul pe care il aveam salvat si tot ce mai am este poza asta.dar as putea sa incerc sa bag din nou datele in bass box si reiese proiectul.

Link spre comentariu
ronix4000 te rog sa scri numarul tau de licenta la programul BassBox Pro. DAca nu ai licenta atunci iti recomand sa stergi poza cu simularea facuta in acest program pt ca nu dorim ca proprietarii forumului sa aiba probleme din aceasta cauza
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări