suat Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Am patit astazi o mare bucurie. Un conducator auto mi-a tamponat masina parcata, distrugand-o. [ e soi o intreaga inginerie, privind felul impactului, ricosarea din stalp in pom si iar in masina care mi-a lovit-o initial, intrucat e lovita cam pe toate partile ]. Am ajuns cu dansul [ vinovatul ] la politie, am declarat, desenat schita accidentului, accidentul a fost constatat de politisti, am ajuns la asigurari [ m-au mintit reprezentantii firmei [ o firma frantuzeasca de asigurari ] ], am reusit sa iau legatura cu inspectorul de daune [ vinovatul isi repara masina cu casco... eu cu RCA ]. Inspectorul a vazut cum arata masina mea.... mi-a spus ca am mari sanse sa am dauna totala, si ca..... se va calcula valoarea reala a masinii din ziua accidentului. masina are 6 ani si 8 luni, a costat pe factura 6800 EURO. Si din calculele mele a iesit ca... din 6800 mi se pot scade 60- 70%, uzura masinii..... isi trag un comision de 25%, evalueaza epava, iar valoarea epavei evalate se scade din suma de despagubire. O masina asemanatoare se vinde momentan pe poiata cu cca 3000 EURO. Eu pentru a-mi recupera paguba integral... si nu o epava supraevaluata si vreo diferenta de 2 - 3K ron ce pot face in asemena conditii? Eu am pretentia sa obtin fie masina exact in starea in care am parcat-o, fie echivalentul masinii. Luni urmeaza sa i se stabileasca vaoarea, valoarea daunelor.. si sa-mi faca socoteala, iar din ce am inteles de la un alt inspector... rezulatul ar fi aproxcimativ cu ce am scris mai sus. O epava supraevaluata.... si maxim 1000 E . Consider ca prin despagubirea pe care se pare ca o voi primi nu voi reusi sa imi recuperez paguba... nici 50%. [ masina are 6 ani si 8 luni, daewoo matiz ] Ce alte cai legale exista pentru a primi o despagbire apropiata de o valoare reala a acelei masini? Dau in judecata vinovatul pentru a-mi da diferenta pana la valoarea reala a pagubei + cheltuieli de judecata? Rezolv pe cale amiabila cu vinovatul astfel incat, sa nu fie nevoit sa mai plateasca in plus, cheltuieli de judecata si avocat. Dau in judecata compania de asigurari? Va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum