Vizitator cutare Postat Septembrie 17, 2004 Partajează Postat Septembrie 17, 2004 De curand mi-am luat o camera web BTC cu gandul sa o folosesc la supravegherea unei incinte , dar de la biroul unde am calc-ul pana la incinta cu pricina sunt vreo 50-60 metri . am prelungit cablul care are 4 fire dar nu merge , din ce cauza si care ar fi rezolvarea habar n-am (mentionez ca sunt bata la electronica ) Link spre comentariu
cirip Postat Septembrie 17, 2004 Partajează Postat Septembrie 17, 2004 Camera e USB? O recunosti dupa conector? Daca zici ca e cu 4 fire, banuiesc ca aia e, dar sa vedem confirmarea. Eu nu stiu ce e aia "camera BTC".In orice caz, daca e asa, nu cred ca are cum sa mearga la distanta asa de mare.Cirip Link spre comentariu
Vizitator cutare Postat Septembrie 17, 2004 Partajează Postat Septembrie 17, 2004 Da USB este . ma gandeam ca ar putea fi gasit un fel de amplificator de semnal sau ceva de genul asta.... sau fire mai groase ar putea rezolva problema?? _______________________________________Dupa ce ca sunt cum sunt nici nu vreau sa invat Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Septembrie 19, 2004 Partajează Postat Septembrie 19, 2004 USB-ul nu stie mai mult de 5 metri. Prin folosirea de HUB-uri USB in cascada se poate ajunge la o distanta de maxim 25 m. Pentru mai multe detalii despre USb citeste aici. Singura solutie e sa cumperi o camera video si un TV tunner, cu astea poti sa obtii distanta de care ai nevoie. Link spre comentariu
cniky Postat Septembrie 20, 2004 Partajează Postat Septembrie 20, 2004 Uite ce am gasit , este pe la 80-90$ aprox., in Romania WIRELESS Miniatural Wireless Audio-Video Colour Camera Enjoy the proven benefits of this tiny, discreet video camera with built-in audio microphone without the prohibitive cost. No need cable - working wireless All power adaptors for camera and receiver INCLUDED!!! Now you can enjoy the benefits of a tiny, very discreet COLOR video camera with built-in microphone! Simply plugs into any TV or VCR for LIVE color video and audio transmission! Applications: Baby/Child monitoring (with audio) Patient monitoring Burglary/Theft detection Employee fraud protection Home/Office monitoring Features: Video Camera Parts: 1/4" Image Sensors System: PAL/CCIR NTSC/EIA Effective Pixel: PAL:628X582 NTSC:510X492 Image Area:PAL:5.78X4.19mm NTSC:4.69X3.45mm Horizontal Definition:380Lines Scanning Frequency: PAL/CCIR:50HZ NTSC/EIA:60HZ Minimum Illumination: 3LUX Sensitivity: +18DB-AGL ON-OFF Output Electrical Level: 50MW Output Frequency:1.2GHz Transmission Signal: Video, Audio Linear Transmission Distance:50-100M Voltage: DC+9V Current: 300mA Power Dissipation:≤640MW Link spre comentariu
Vizitator cutare Postat Septembrie 21, 2004 Partajează Postat Septembrie 21, 2004 Am gasit o solutie , cumpar alta dar bineinteles nu webcam , as posta sa vedeti si voi dar nu stiu cum sa atasez o imagine , in orice caz am invatat ca un webcam nu transmite pe distante mari orice metoda ai aplica (vorbesc din notiuni empirice) Link spre comentariu
SASSU Postat Aprilie 25, 2017 Partajează Postat Aprilie 25, 2017 Pune o camera pe ip si ai terminat tot Link spre comentariu
dany_cta Postat Aprilie 26, 2017 Partajează Postat Aprilie 26, 2017 12 ani mai tarziu in sfarsit a primit un sfat bun. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum