Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

transmisie RF (radio control, cu Radiofrecventa)

Vizitator blackbarrow

Postări Recomandate

Vizitator blackbarrow

salutare! sunt interesat de un sistem de comanda prin RF. treubuie sa fac un proiect de licenta si nu reusesc sa gasesc destula informatie. Va rog daca se pricepe cineva pe aici, sau daca poate cineva sa imi recomande cateva site-uri cu scheme, documentatie.Proiectul de licenta consta in conducerea unui sistem de la distanta. Practic am cumparat o masinuta de jucarie cu telecomanda. Sistemul de pe ea l-am luat (placuta cu circuitele) si trebuie sa il adaptez la o alta "masinuta" mult mai mare. Stiu cum sa fac acest lucru insa nu reusesc sa gasesc informatie despre care sa vorbesc mai exact, scheme poate!Nu gasesc nici dupa seria circuitului receptor (SX-P9789R211) nici o informatie macar, cu transmisie pe frecventa de 40M. Orice informatie legata de acest subiect este bine venita!Daca poate cineva sa ma ajuta cu niste sugestii, niste site-uri va rog! :cry: :cry: :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

3

• one

1

• gica70

1

Top autori în acest subiect

Pai bine Spifire, trimiti omul in ..pionieratul telecomenzilor? Sa-ti fie :jytuiyu !!.blackbarrow cauta tot pe-acolo lucrarile lui Sergiu Florica!.

Link spre comentariu

Ai putea sa arunci o privire pe un site cum e Sparkfun. Acolo sunt o gramada de module radio, in partea de jos a paginii gasesti si datasheet.Apoi, pe ebay de exemplu se gasesc module de cumparat - de exemplu bluetooth. Ai documentatia de pe google de exemplu pentru BC417143.

Link spre comentariu

Pai bine Spifire, trimiti omul in ..pionieratul telecomenzilor? Sa-ti fie !!.blackbarrow cauta tot pe-acolo lucrarile lui Sergiu Florica!.

:ras: Pai acolo e teorie "la greuceanu"...in carticica lui Sergiu florica e practica, cam greu de scris o lucrare de diploma, in exceptia cazului in care acea lucrare nu trateaza problema receptoarelor cu superreactie...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări