schukaru Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Am un pc cu urmatoarea configuratie procesor E5200 4gb ram dual chanel 800mhz MO gigabyte G31M-ES2L video ATI HD4500 windows 7 ultimate 64 bit original primit la un laptop hp primesc eruori blue screen am facut o analiza cu blue screen viewer si asta e rezultatul http://i53.tinypic.com/e98dmu.jpg Link spre comentariu
georgeleus Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Salut, RAM-ul vad ca lucreaza in dual channel. Si placa de baza si memoria trebuie sa fie piese de calitate pentru configuratia asta, ca sa nu mai zic setarea parametrilor adecvati in BIOS (CL, tRas, tCl, etc). Fa rost de un CD de diagnoza care sa contina Memtest si verifica-ti memoria. La 4GB o sa dureze ceva (cel putin jumatate de ora) dar daca la final nu-ti va aparea nimic rosu pe ecranul de test, macar excluzi o varianta. Cateva motive obisnuite de bluescreen: -sistem de operare tweak-uit aiurea (nu e cazul tau, spui ca ai Windows original); -drivere incorecte; -hardware configurat incorect din BIOS; -memorie virtuala dezactivata sau insuficienta; -virusi; Link spre comentariu
schukaru Postat Iulie 3, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2011 driverele sunt luate de pe site la gigabite respectiv ati nu cred ca tin porcariivirusi...nu cred nu apucasem nici sa instalez ceva l-am lasat vro 2 ore fara sa faca nimic cum am pus mana pe tastatura...blue screencei drept biosul este pe default Link spre comentariu
georgeleus Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Atunci verifica in BIOS configuratiile aferente memoriei si procesorului (bus, timing, latente, etc). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum