Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator pe lampi

Vizitator ibanez

Postări Recomandate

Vizitator ibanez

Buna ziua am si eu 4 bucati el 34 si cateva triode ecc85 si mai multe un transformator de alimentare dintr-un amplificator doina beta si inca un transformator care vreau sa-l folosesc la preamplul statiei ma puteti ajuta cu o schema de amplificator cu el 34 si la corector daca se poate sa fie pe 3 benzila corectorul de jos daca ii bag o trioda la intrare si in locc de intregrat ii bag una la iesire ar functiona :-?

post-49001-139829283752_thumb.gif

post-49001-139829283759_thumb.gif

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mișa

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator ibanez

Buna ziua am si eu 4 bucati el 34 si cateva triode ecc85 si mai multe un transformator de alimentare dintr-un amplificator doina beta si inca un transformator care vreau sa-l folosesc la preamplul statiei ma puteti ajuta cu o schema de amplificator cu el 34 si la corector daca se poate sa fie pe 3 benzila corectorul de jos daca ii bag o trioda la intrare si in locc de intregrat ii bag una la iesire ar functiona :-?

adica ceva de genu ca in imaginea care am atasat-o

post-49001-139829283762_thumb.gif

Link spre comentariu
Vizitator ibanez

adica ceva de genu ca in imaginea care am atasat-o
ce parere aveti despre schema asta duce 30 de wati. Am si eu o rugaminte la voi am vazut un topic p forum ul asta unde zicea ca un amp cu el34 nu scoate mai mult de 8 w...Cum asa ca eu am avut pe mana un amplificator de 70 de wati care l-am facut bucati

post-49001-13982928423_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări