Vizitator ibanez Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Buna ziua am si eu 4 bucati el 34 si cateva triode ecc85 si mai multe un transformator de alimentare dintr-un amplificator doina beta si inca un transformator care vreau sa-l folosesc la preamplul statiei ma puteti ajuta cu o schema de amplificator cu el 34 si la corector daca se poate sa fie pe 3 benzila corectorul de jos daca ii bag o trioda la intrare si in locc de intregrat ii bag una la iesire ar functiona :-? Link spre comentariu
Vizitator ibanez Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Buna ziua am si eu 4 bucati el 34 si cateva triode ecc85 si mai multe un transformator de alimentare dintr-un amplificator doina beta si inca un transformator care vreau sa-l folosesc la preamplul statiei ma puteti ajuta cu o schema de amplificator cu el 34 si la corector daca se poate sa fie pe 3 benzila corectorul de jos daca ii bag o trioda la intrare si in locc de intregrat ii bag una la iesire ar functiona :-?adica ceva de genu ca in imaginea care am atasat-o Link spre comentariu
Vizitator ibanez Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Buna ziua am si eu 4 bucati el 34 si cateva triode ecc85 si mai multe un transformator de alimentare dintr-un amplificator doina beta si inca un transformator care vreau sa-l folosesc la preamplul statiei ma puteti ajuta cu o schema de amplificator cu el 34 si la corector daca se poate sa fie pe 3 benzila corectorul de jos daca ii bag o trioda la intrare si in locc de intregrat ii bag una la iesire ar functiona :-?adica ceva de genu ca in imaginea care am atasat-oce parere aveti despre schema asta duce 30 de wati. Am si eu o rugaminte la voi am vazut un topic p forum ul asta unde zicea ca un amp cu el34 nu scoate mai mult de 8 w...Cum asa ca eu am avut pe mana un amplificator de 70 de wati care l-am facut bucati Link spre comentariu
mișa Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Asa, la prima vedere, trebuie sa mai pui un condensator de 100n si o rezistenta de 1M. De asemenea trebuie scos unul din condensatorii notati cu C1. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum