Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

emitator FM 4 W

Vizitator paulbdn

Postări Recomandate

Vizitator paulbdn

Buna ziua!M-ar interesa ,daca ma puteti ajuta cu un emitator FM de 4 W, am toata documentatia necesara schema bloc, mod de constructie etc. imi trebuie lucrarea practica.Astept raspunsul DVS. !PS: mentionez ca imi trebuie pe data de 10 iulie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Stefan

1

• GeoMar

1

• cristian_draghiescu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

un emitator FM de 4 W, am toata documentatia necesara schema bloc, mod de constructie etc.

Vă lipseşte tocmai lucrul cel mai important !

Autorizaţia pentru el ! :da

Link spre comentariu

Buna ziua!

M-ar interesa ,daca ma puteti ajuta cu un emitator FM de 4 W, am toata documentatia necesara schema bloc, mod de constructie etc. imi trebuie lucrarea practica.

Astept raspunsul DVS. !

PS: mentionez ca imi trebuie pe data de 10 iulie.

Exact asa cum a scris si colegul @cristian_draghiescu, iti lipseste lucrul cel mai important, AUTORIZATIA. :bataie

Eu am avut odata unul asemanator, norocul meu ca "bulisem" finalul si nu mai avea putere in antena, ca au sosit "baietii" si l-au confiscat. :da

A urmat dosar, judecare in lipsa si amenda (500 mii la timpul ala), deh, era prima abatere.

Si asta era prin '97-'98, nu mai spun ca acum in ziua de azi este si mai riscant/periculos.

Deci, in cocluzie, NU RECOMAND.

Numai bine.

Link spre comentariu
Vizitator paulbdn

eu am documentatia scrisa pt acest tip de emitator si imi trebuie partea practica...

Imi vine greu sa cred ca la scoala esti pus sa faci chestii ilegale. Daca aveai un proiect de Kalasnikov, ce faceai? Trafic de armament? Subiectul se inchide.

YO9HRB

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări