DarkAngel_Bv Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Nu este mare lucru. Din pacate nu am reusit ieri sa ajung acasa la timp sa postez si schema, sper sa reusesc azi. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 De ce in schema de mai sus sunt puse doua relee ?Loganul nu are relee dedicate pt geamuri undeva intr-o cutie cu relee (la motor) ? Link spre comentariu
fratello Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 NU, la Logan comanda geamurilor se face direct de catre butoane ; motoarele au o protectie (bi-metal) pentru suprasarcina ... dar atat !Orice automatizare, cu relee cu contacte "serioase", cu montaje care sa asigure protectia la suprasarcina, este binevenita ! Parerea mea ... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Ok ! Multumesc mult !Vreau si eu sa-mi pun un modul "dăștept" pentru geamuri si ma gandeam cum as putea sa imbunatatesc schema. Link spre comentariu
Vizitator siv1992 Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Salutari tuturor , am si eu urmatoarea intrebare : schemele postate in acest topic se pot aplica si la un renault clio symbol ? Link spre comentariu
tiberiu2006 Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Da, dar numai la butonul pentru geamul de la sofer. Link spre comentariu
Vizitator siv1992 Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Am inteles si care schema din cele postate este mai buna/avantajoasa , ba chiar mai usor de realizat :P Link spre comentariu
Cinpoeru Ilie Postat Iunie 16, 2022 Partajează Postat Iunie 16, 2022 (editat) Buna seara, ma puteti ajuta si pe mine intr-o problema. Va rog frumos! Am un logan 2 din anul 2016 si am pus geamuri electrice cu actionare pe usa mai putin pe usa soferului pentru ca nu cunosc pinii, pentru ca sunt 2 butoane alaturate si are 7 pini, nu stiu care, cum sunt. Multumesc anticipat! Editat Iunie 16, 2022 de Cinpoeru Ilie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum