Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vreau sa creez o pagina de web

susanu_pisu

Postări Recomandate

Conducerea firmei la cere lucrez m-a rugat daca pot sa le fac o noua pagina de web a firmei....nu am mai facut niciodata asa ceva si v-as ruga daca ma puteti ajuta...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• susanu_pisu

10

• petreelectronic

9

• riderinblack

4

• Badman

3

pagina actuala este smr.ro, sper sa nu se ia ca publicitate....as vrea sa o fac mult mai interesanta decat aceasta actualarog ajutornu am cunosttinte in html, dar am lucrat in alte limbaje de prog, poate ca se leaga cat de cat

Link spre comentariu

Te ajut eu (acuma sa nu-mi ceri sa fac un portal de genul yahoo.com ca nu ma bag - nu ca nu as sti ....). Lasa-mi (eventual) un id de mess pe privat.

Link spre comentariu
  • Administratori

Daca vrei sa faci ceva de la 0 iti trebuie ceva cunostinte daca vrei sa o faci gen portam cauta PHP fusion mi sa parut foarte dragut si usor de-l pus.

Link spre comentariu

Daca vrei sa faci ceva de la 0 iti trebuie ceva cunostinte daca vrei sa o faci gen portam cauta PHP fusion mi sa parut foarte dragut si usor de-l pus.

nu stiu ce este acela portam....sau poate portal....daca vrei sa ma ajuti, as fi recunoscator...probabil ca te-ai uitat la pagina veche...vreau s-o fac mai interesanta decat aceasta....si alte idei....oricum pozele deja am luat altele...si de unde pot procura acest php..... :jytuiyu
Link spre comentariu
  • Administratori

portal in pana mea :sparge:

uite aici http://www.phpfusion.ro/forum/index.php sunt nista baieti care te pot ajuta in caz ca te impotmolesti dar e foarte simplu de-l instalat. Dupa ce l-ai instalat poti adauga continut. Cu portalul vine si un forum dragut pe care il activezi sau nu dupa preferinte.

Link spre comentariu

Puteti incerca un cont de test la noi: http://www.romhosting.eu Cu RVsitebuilder va puteti construi singur site-ul fara a fi nevoie de cunostinte html, interfata de administrare in limba romana. Actualul dvs. host alunga vizitatorii deoarece paginile se deschid foarte greu.

Link spre comentariu

Poi ce mi-a oferit Vasile e moca....din cate vad al dvs este cu licenta,adica cu bani dupa 5 zile....imi trebuie ceva cu care sa ma descurc si sa nu consum bani....pentru ca firma numi plateste nimic...este doar o avansare in functie...

Link spre comentariu

Anunt! Colegii forumisti care ma contacteaza pe MP primesc o reducere la pachetul START (pe care se pot face multe lucruri), acesta poate fi oferit la pretul de 5 lei lunar (pret final) la plata anuala. Cei care doresc sa vada ce poate face RVsibuilder pot vedea tutoriale video aici: http://support.rvsitebuilder.com/index.php?x=&mod_id=2&root=&page=tutorial

Bineinteles, contul de gazduire cuprinde si alte solutii acesta avand incluse pachetele de softuri preinstalate Fantasico si Softaculous.

Link spre comentariu

poi si aceste siteuri se platesc?ca vad ca ziceti cont de test....

Site-ul e una si gazduirea e alta. Ca sa va fac o paralela e ca si cum v-ati cumpara o masina (adica site-ul, care se plateste o data). Dar daca in respectiva masina nu se baga si benzina (adica gazduirea lui) e un bibelou. Iar o gazduire de proba este ca si cum vecinul de la 2 v-a dat o sticla de 2 litri de benzina sa puteti ajunge cu masina la peco. Iar cu timpul masina se mai strica (adica se mai face un upgrade la site), acolo iara costa (ca le service).Sper ca am fost destul de explicit.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări