Vizitator nicji Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Am un calculator cu urmatoarea configuratie : procesor i5 760, placa de baza gigabyte , memorie 4gb, hdd 1 tb, placa video ati radeon 5670, dvd writer optiarc sony. Partea slaba a configuratiei este sursa adica chinezarie noname 500w.Functioneaza ok, dar consider ca configuratia asta merita o sursa mai buna.Asta a costat 150 lei cu carcasa cu tot. As dori sa o schimb cu una mai valabila de firma de 500-600 w, sa ma incadrez in 200 lei ,fara carcasa. Astept sugestii. Link spre comentariu
georgeleus Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Salut, Foarte bine te-ai gandit, chiar mi-ar placea ca din ce in ce mai multi posesori de configuratii personalizate sa se gandeasca in primul rand la nevoia de putere a unui sistem, si abia dupa aceea la nevoia lor de componente high-end. In fine, pentru bugetul tau nu iti pot oferi ceva de calitate top, avand in vedere ca ai nevoie de cel putin 400W reali. Recomandarea mea e sa-ti iei totusi ceva de cel putin 500W, in primul rand sa nu-ti mearga-n limita si in al doilea rand nu stii ce upgrade-uri mai faci; gandeste-te ca sursa iti va ramane si pentru un sistem viitor, daca te vei hotari sa-l schimbi. Asa ca iti recomand acest acest Corsair, ti se-ncadreaza in buget si poti sta linistit in privinta calitatii si longevitatii. Totusi, daca ai putea sa ai in vedere ceea ce-am zis mai sus si vei intelege nevoia unei surse de calitate cu adevarat buna pentru orice alt sistem care-l vei face in urmatorii cativa ani, iti recomand Corsairul asta. In principiu tehnologia este CWT (Channel Well Technology) care sunt printre primii 5 furnizori de varf in solutii de acest tip. Au o electronica decenta si tin ani in sir fara probleme; ca sa nu mai vorbim de garantia de 5 ani. Ai aici cred ca cel mai bun site de teste si recomandari pentru sursele ATX. Omul e maniac cu acte-n regula in ceea ce priveste sursele de calculator; take a look. P.S.: Daca castigi la Loto, treci totusi pe Seasonic. Bafta ! Link spre comentariu
Vizitator nicji Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Multumesc pentru sugestii.Cred ca voi alege o sursa Corsair. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum