Vizitator maritm Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Ma poate ajuta cineva cu o schita pentru 2 Sub, cu aceste 2 difuzoare? am un amplificator T.amp 1050 si le folosesc cu 2 topuri Studio M neo 12. Multumesc anticipat Link spre comentariu
cata_124 Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 incinte 110-120 l sunt recomandate acordate la 40-45 hz cauta ca sunt destule proiecte postate. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Din acele difuzoare nu o sa faci niciodata un Subwoofer.......ai deja difuzoarele? Link spre comentariu
cata_124 Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 bogdane esti total pe dinafara. fai cu incredere cum am spus eu incinte de 110-12l acordate la 40-45 hz si o sa sune super.el probabil nu a ascultat asa ceva este in necunostinta de cauza,citeste pe forum sa vezi cate proiecte sunt cu hp15 w ca sub.si o sa te convingi cu 2 bucati vei face senzatie impreuna cu 2-4 sateliti bunicei.bafta vezi ca exista proiecte de sub. pentru hp cauta nu iti fie lene. Link spre comentariu
radue Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 bogdane esti total pe dinafaraTu esti si mai pe dinafara, dintr-un difuzor de woofer sa faci subwoofer. Comparativ cu un "sub" de pe un sistem x.1 va suna mai bine si mai jos, dar nu va suna niciodata precum un subwoofer adevarat.PS: Senzatie o sa faci in momentu in care dintre toti cei de fata nu o sa fie vre-unu care sa fi auzit sub bunicel. Link spre comentariu
cata_124 Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 inseamna ca tu nu sti ce diferenta de sunet este intre un dif. profesional si alea de le vezi tu prin magazine sau special de subwoofer auto .mai citeste pe forum sa te convingi si atunci sa vorbesti.toti sunt nebuni de fac din el.? Link spre comentariu
paul14 Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 Amice mai usor, ia o pauza. Baietii crezi ca sunt moderatori la sectiunea asta pentru ca n`au habar si fac boxe din lazi de cartofi cu difuzoare XYOCHUNG ? Daca crezi asta, mai bine lasa`ne.Si referitor la mai citeste pe forum sa te convingi si atunci sa vorbesti.toti sunt nebuni de fac din el.?Toti "fac din el" pentru ca e ieftin si compromisul dintre pret/calitate/performante e bunicel. In rest doar atat. Link spre comentariu
radue Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 inseamna ca tu nu sti ce diferenta de sunet este intre un dif. profesional si alea de le vezi tu prin magazine sau special de subwoofer auto .mai citeste pe forum sa te convingi si atunci sa vorbesti.toti sunt nebuni de fac din el.?Ceea ce ai spus tu aici ti se aplica tie, pentru ca habar nu ai ce inseamna subwoofer; daca tu ai impresia ca 50 Hz inseamna subwoofer, cred ca nu mai are rost ca continui polemica.Nu e nimeni nebun, "toti" sunt doar usor de convins si se pare ca si tu esti la fel. Link spre comentariu
cata_124 Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 nu a zis nimeni 50 astea se acorda la 40-45 maxia-ti dif. auto daca vrei la 35 acordate sau tu vrei la 20? ai habar ca urechea omului nu percepe sunete sub 20hz? arata si mie sub acordat la 20-25 ca il mananc.toate sunt peste 30. sau dif cat de scumpe vrei tu se sub. si nu gasesti cu fs la 25 foarte rar. si inca ceva daca nu stiai ca niciodata daca un difuzor are fs 25 sa il acorzi la aceea frecventa sa il storci la blana,se va distruge categoric, ca voi asa stiti numai bass sa auziti sa va infunde urechile.nu stiti ce e ala sunet ia zi si mie un lw 15 sti cum suna in aplicatie de sub? sau nici ala nu e de sub? si sa imi zici si mie ce fs are? sau ceva de 18 daca vrei , sa imi spui frecventa. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 cata_124 Alooooooo!! Gara!!! Ai venit pe forum sa inveti si sa culegi informatii! Nu sa arunci cu tot felul de informatii aiurea ! Stai in banca ta! Eu nu am zis ca esti prost sau ca nu ai habar, dar se pare ca te dai singur de gol ca tot sari in sus ca ars la unele afirmatii. Cine te-a prostit cu hp15W ca este bun de sub.....a reusit. Probabil daca ai fii facut mai multe aplicatii cu acel difuzor...ti-ai fii dat seama ca este un difuzor semi-pro(sasiu tabla, ferita, suspensie slaba, bobina mica) dar la banii lui la aceea vreme era exceptional. Mi se pare normal si corect ca in masura ce inaintam in viata sa inaintam si in experienta. Hai sa incheiem aceasta discutie mai amiabil decat ai inceput-o TU !!!! radue esti bine sanatos? Link spre comentariu
radue Postat Iulie 16, 2011 Partajează Postat Iulie 16, 2011 nu a zis nimeni 50 astea se acorda la 40-45 maxia-ti dif. auto daca vrei la 35 acordate sau tu vrei la 20? ai habar ca urechea omului nu percepe sunete sub 20hz? arata si mie sub acordat la 20-25 ca il mananc.toate sunt peste 30. sau dif cat de scumpe vrei tu se sub. si nu gasesti cu fs la 25 foarte rar. si inca ceva daca nu stiai ca niciodata daca un difuzor are fs 25 sa il acorzi la aceea frecventa sa il storci la blana,se va distruge categoric, ca voi asa stiti numai bass sa auziti sa va infunde urechile.nu stiti ce e ala sunet ia zi si mie un lw 15 sti cum suna in aplicatie de sub? sau nici ala nu e de sub? si sa imi zici si mie ce fs are? sau ceva de 18 daca vrei , sa imi spui frecventa.Am avut HP-15W in cutie de 130 L acordat la 45 Hz si in bp4. Got a problem ?Nu am zis nimic de stifturi de masina, si nici de 25 Hz, lucru care cred ca-l observa orice cititor al forumul mai putin tu.Eu nu incerc sa-ti zic nimic ( sa te "invat" ), dar te rog sa nu induci si pe ceilalti membrii in eroare cu afirmatiile tale.@BogdiFoarte sanatos, ms de intrebare. Bine ai revenit, ca tare m-am saturat sa ma lupt singur cu trolli de pe forum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum