Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vga -> scart

kyme32

Postări Recomandate

buna ziua tuturor,

precum spune titlul, as fi interesat sami construiesc un calbu vga -> euroscart

din cate am citit pe net, exista cabluri asemenea in comert, dar nu functioneaza din cauza compatibilitatii, nu am idee de ce, dar dupa parerea mea e ideal sa intreb aici aceasta problema

am gasit de asemenea o schema de cablu, activ oare cum si intai intreb sa vad daca e posibil sa functioneze aplicata acea schema sau o sa imi pierd vremea

Posted Image

este posibil ceea ce vreau cu acea schema? este foarte simpla, si din cate am vazut si am cautat, sunt convertoare in comert care costa destul de mult pentru ceea ce vreau eu

ma poate lamuri si pe mine cineva va rog frumos?

multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kyme32

3

• Th3_uN1Qu3

1

• Depanatorul

1

• Big

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Spune mai concret ce vrei sa conectezi (ce aparate electronice interconectezi).Apoi ce alte posibilitati mai ai (ex. PC-TV, cu mufe HDMI, RCA, sau DIN).Daca vrei sa vezi filme de calitate de pe PC pe TV (si ai distante mai mari de 3m) mai bine uita de mufa VGA-Scart.Cablurile video sunt mai pretentioase si asta reflecta in calitatea video.Este un sfat prietenesc.Succes!

Link spre comentariu

Spune mai concret ce vrei sa conectezi (ce aparate electronice interconectezi).Apoi ce alte posibilitati mai ai (ex. PC-TV, cu mufe HDMI, RCA, sau DIN).Daca vrei sa vezi filme de calitate de pe PC pe TV (si ai distante mai mari de 3m) mai bine uita de mufa VGA-Scart.Cablurile video sunt mai pretentioase si asta reflecta in calitatea video.Este un sfat prietenesc.Succes!

pai dezvoltati subiectul, dc mai bine uita daca distanta este mai mare de 3 metri? si eu am un monitor pe care as vrea sa conectez un tv tuner care are iesire rca av. cum as putea proceda?
Link spre comentariu

nu am distante mari, pc-ul este imediat langa tvvreau sa folosesc internetul ca si tv, prin exprimarea mea vreau sa zic ca pun un pc, vai de el(1.6ghtz amd)placa video nu stiu ce cipset are, nvidia daca nu ma insel si vreau sa conectez acel pc la tv(nu are doar intrare scart) pentru a nu mai trebui sa imi fac abonament tvmai pe scurt, un pc conectat la tv in loc de monitor(nu prea e problema rezolutia 600*800), din cate am vazut pe forum sa ma discutat problema aceasta dar nu sa raspuns la intrebarea daca schema respectiva ar avea vreo seansa sa meargaexista pe net cablu simplu vga-scart dar din cate am inteles e un esec total(sunt facute pentru convertor video si nu direct)cablul respectiv poate fi si de 50cm, nu sunt problememultumesc anticipat@big_inu din acelas motiv in care trebuie sa pui intr-o retea de lunga distanta la fiecare 100m swich si nu doar 1 la 1km, se pierde semnalul pe drum, si asta deterioreaza calitatea si pana la urma finctionarea in sine
Link spre comentariu

Iti trebuie o placa video cu iesire s-video sau compozit (dar de preferat s-video). Altfel o sa te tot chinui.

deci sunt sanse slabe sa fac asa cva fara iesire s-video? cu s-video ar fi floare la ureche, am incercat ideea maidemult cu un fx5200 si mergea bine

am mai gasit o schema pe un forum ceh, ce parere aveti baieti? chiar nu stiu ce sa zic...is pe langa

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări