zbodeoc Postat Decembrie 9, 2011 Partajează Postat Decembrie 9, 2011 0.2mm a pomenit Blue si nu l-ai corectat, deci cu logica mea gaunoasa am luat de buna valoarea... N-am zis nimic de aranjamentele infasurarilor, ar fi culmea, chiar asa totul pe tava?! N-ai de ce sa te superi, ca n-o sa-ti cer detalii, been there, done that ☺ Link spre comentariu
mișa Postat Decembrie 10, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2011 Vezi foloseste-ti logica gaunoasa si strica-mi si topicul asta domnule Zbodeoc=Troll. Am incercat sa fiu bine simtit cu dumneata. Se pare ca metoda asta nu e buna, am sa folosesc alta. Esti ca Tiganu care suna la poarta...daca ii raspunzi, nu mai scapi de el...Multumesc. Link spre comentariu
zbodeoc Postat Decembrie 11, 2011 Partajează Postat Decembrie 11, 2011 Daca tot ai un simt al proprietatii atit de dezvoltat, incit (de obicei) la ore tirzii din noapte confunzi activitatea pe forum cu cea de sef de... ocol, poate c-ar trebui sa-ti deschizi un subiect la pagina dedicata proiectelor; uite, daca nu stii cum se face ti-l deschid eu... Nu de alta dar ca sa-ti intorc un gest de mare bun-simt (care la tine este cu functie de dioda) si colegialitate prin care te-ai oferit sa-mi arati cum se deschide un subiect. Asa, si?! L-am deschis, si-am convenit ca stim de gluma, nu m-am "dat" sifonat la comentariile tale; iar in topicul asta ce mari minunatii am zis pina acuma? C-am vorbit de transformatoare de semnal, de care eu tot zic de-un an incoace, sau subiectul e despre altceva?!Nu ma simt jignit de comparatia... licentioasa pe care ai gasit-o, pacat de efortul intelectual depus; sincer, nu puteai sa ma faci doar prost, ca data trecuta in subiectul "interstage vs condensator"?! Apropo, o sa vezi acuma "fazare", hipertensiune nesfirsita ce esti, daca tot te-ai apucat de proiectul asta (si ca sa fiu si-n topic, nu-i asa?! ☺) ... Sa revin, tiganul ala chiar trateaza cu inventivitate fiecare usa, si gaseste intotdeauna ceva nou, ca altfel n-ar fi in "business"... Poate te mai gindesti; rolul de gospodar rosu in obraji (sau la nas) pe care ti l-ai ales e destul de putin creativ ca n-ai decit doua-trei optiuni, destul de plictisitor as zice. Uite, ca sa nu zici ca-ti port pica ma ofer oricind sa facem schimb, in definitiv nu cred ca-i o asa mare diferenta in "pregatire" (puteai trmite un MP daca chiar te iritau comentariile mele) ...iar daca pomenim de logica este interesant prin ce mecanism ajunge cineva "domnule", "dumneata" si "Tiganu" in doar doua rinduri ☺Cu placere!Sarbatori fericite! ... sau invirtite, cum ti le alegi...PS. Din partea mea se poate sterge pagina asta. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Cu tenssiunea de alimentare potrivita, cu negativarile potrivite si transformatoarele potrivite, am sa obtin aptoximativ 100W la iesire. (la intrare 0.7V)Viobio, nu prea ai ce sa dezbati la topologia asta. Nu poti comenta calitatea condensatoarelor cu hirtie, nu poti comenta rezistentele fara inductanta si nemagnetice. Poti comenta trafurile, dar cine le comenteaza trebuie sa se priceapa (nu ca in cazul condensatoarelor si rezistentelor unde gasesti dume la greu pe net). :rade:Si inca ceva, referitor la "dibuitul" trafurilor pomenit de Viobio: Am publicat schema doar dupa ce am studiat cu atentie posibilitatea de a executa trafuri performante. Pot sa le fac.dupa mine cred ca va fi un adevarat amp hi-end si raritate pe plaiurile noastesunt sigur ca ai gasit solutia pentru acele trafuri de cuplajsunt curios ce va iesi sper sa fie ampul anului!! Link spre comentariu
mișa Postat Ianuarie 23, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2012 Hai sa trecem la practica. Am echipat vechiul sasiu construit special pentru utilaje grele: http://dl.dropbox.com/u/3712780/Proiect ... 050490.JPG Testez finalul pp cu 6s33s atacat cu Williamson si cel cu transformatoare interstage. Practc sunt 2 proiecte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum