Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator cu 6S33S PP

mișa

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mișa

34

• zbodeoc

12

• gedd

7

• blue

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pun citeva poze cu realizarea carcasei. Placa de dural de 15mm si placa de dural de 5mm prelucrate pe CNC. Inca nu sunt facute slefuirile si tratamentele electrochimice finale. Ele vor fi facute dupa punerea in functiune a aparatului. Astfel ma asigur ca in faza finala nu apare nici o zgirietura. Iata:

http://dl.dropbox.com/u/3712780/Proiect ... /Spate.JPG

http://dl.dropbox.com/u/3712780/Proiect ... binare.JPG

http://dl.dropbox.com/u/3712780/Proiect ... ecizie.JPG

Incerc un Hi-End din toate punctele de vedere. (Poate a iesii :ras: )

Si o poza din interior: http://dl.dropbox.com/u/3712780/Proiect ... terior.JPG

Am uitat sa spun: intrarile XLR vor fi cu adevarat balansate (nu pseudobalansate adica normale cu conector XLR) Pentru intrari normale, vor fi pe bord (in fata) 2 conectori RCA.

Link spre comentariu

Ce ziceti de acest traf 1:9, construit din 18 bobine bifilare (L1 cu L2 etc) pe un miez de 24cm2, E20 pe 2 galeti.

Avind in vedere configuratia Push-Pull 6s33s ,Raa foarte mic mai ales rezistenta anodica vazuta de fiecare tub in parte(1/4Raa) chiar la un numar de spire mediu in primar(Xl_fmin va avea efect scazut de sunt) raspunsul pentru frecvente joase va fi foarte bun garantat ,intotdeauna in push-pull se obtine mai usor un raspuns la joase bun si o simetrie a semialternantelor(simetria semialternantelor fiind oarecum deficitara in cazul 6s33s-SE).
Link spre comentariu

Am incercat pentru prima data sa folosesc socluri pentru 6S33S fabricate recent, probabil chinezesti. Nu pot fi folosite pentru ca nu sunt plane. Daca le stringi in suruburi risti sa le rupi. M-am intors la soclurile originale rusesti chiar daca sunt mult mai scumpe si greu de gasit. Sunt perfect plane, cu suprafetele rectificate. Mare diferenta de calitate...Problema e ca aceasta diferenta nu o observi numai cind trebuie sa le montezi pe o suprafata perfect plana, adica dupa ce le-ai cumparat.

Link spre comentariu

Normal ca exista solutii...chiar si saibe calibrate...dar ma supara faptul ca daca eu lucrez carcasa la precizie de 0.1mm, soclurile sa aiba joc de 1 (UNU) milimetru... Hai ca fac niste poze pentru comparatie.Caragea, oriunde faci comanda produsele sunt la fel. Citi producatori de socluri de 6S33S crezi ca gasesti in lume? Singura solutie adevarata e sa cumperi produsele originale, care, se pare ca s-au epuizat. Asa ca asteptati-va la superpreturi. Eu am cumparat ultimele 14 bucati de pe situri publice si nesecrete din Rusia. (culmea, la 14E/buc)Inca nu am testat comportamentul contactelor chinezesti...adica daca le montezi pina la urma, cit rezista la incalziri/raciri. Cele originale nu au probleme, functioneaza perfect, doar sunt militare. Nu subestimati tehnica militara ruseasca.

Link spre comentariu

Ma indoiesc ca la o asemenea carcasa ar accepta cineva folosirea acestor solutii, dar e bine de stiut daca chiar rezista masticul ala la temperatura lampilor finale...am folosit asa ceva la garnitura unui fier de calcat cu aburi, a tinut mai bine decat garnitura originala din cauciuc.Poate asa ceva pus intre socluri si sasiu ar atenua din problemele de microfonie ce pot fi induse in unele tuburi mai sensibile...EDIT: misa a fost mai rapid...si banuiala mea se confirma...ramane raspunsul la partea a doua a intrebarii mele...

Link spre comentariu

Probabil chinezii s-au gandit ca sunt destul de groase si puse pe o carcasa de tabla neferoasa se mai deformeaza si carcasa... :ras: Putina lume face sasie de grosimea asta...Totusi continui sa sper ca e vorba doar de o eroare de fabricatie specifica unui anumit lot...

Link spre comentariu

Probabil chinezii s-au gandit ca sunt destul de groase si puse pe o carcasa de tabla neferoasa se mai deformeaza si carcasa... :ras: Putina lume face sasie de grosimea asta...Totusi continui sa sper ca e vorba doar de o eroare de fabricatie specifica unui anumit lot...

Nu...din pacate. Asa sunt ele....Deocamdata toate... (sau in termeni vechi "Camdeodata" )
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări