GeoMar Postat Martie 4, 2014 Autor Partajează Postat Martie 4, 2014 DA este bun, distanta este suficienta. Link spre comentariu
Myhayxx Postat Aprilie 24, 2014 Partajează Postat Aprilie 24, 2014 (editat) acum vreo doua luni am realizat si eu acest numarator...nu stiam ca se discuta despre montaj pe forum.. eu l-am folosit pentru a numara dintii de pe o roata . am folosit un senzor inductiv si vreau sa spun ca isi face treaba foarte bine,nu rateaza nici macar un dinte si l-am testat la viteza mai mare decat era nevoie..senzorul acesta se poate folosi doar daca materialul rotii dintate este metalic.. Editat Aprilie 24, 2014 de Myhayxx Link spre comentariu
blueicon Postat Aprilie 25, 2014 Partajează Postat Aprilie 25, 2014 Doresc sa fac si eu un numarator si a s dori sa stiu daca se poate modifica softul in asa fel incat impulsurile sa vina pe un pin iau setarea numararii up/down sa se faca din alt pin. Link spre comentariu
amudsen Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Buna seara, Daca mai are colegul @GeoMar proiectul, pe undeva...... Multumesc. Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 (editat) Buna seara, Daca mai are colegul @GeoMar proiectul, pe undeva...... Multumesc. Uite am urcat iar arhiva aici http://fastupload.ro/451c6a5e7fd9911f77cbc1238109c772.html Pentru ca eu am folosit afisaj Catod Comun, in arhiva este doar HEX pentru Catod Comun. Am urcat si o arhiva cu HEX-uri pentru Catod Comun - Anod Comun http://fastupload.ro/781fba4093f0a39d77d82174d3ef11d2.html Editat Ianuarie 28, 2016 de GeoMar Link spre comentariu
amudsen Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Cu multumiri, sa punem osul la treaba Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Astept ceva rezultate (poze), pozitive bineinteles. Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 5, 2016 Partajează Postat Februarie 5, 2016 Crezi ca "Aghiuta" ma lasa? Imi apare la scrierea cu anod comun 5555, iar la catod comun 8888 (eu am cu anod comun display). In mod sigur trebuie sa refac cablajul, traseele astea printre pini nu prea m-au ajutat. O sa apara si rezultatele pozitive .... Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Yep! Daca nu legati si pinul 16 la + printr-o rezistenta de 1k (asa cum de fapt apare in schema, dar pe cablaj nu apare), nu o sa functioneze. Sa-i fac si o cutie (cel mai greu lucru ) si o poza, Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2016 Yep! Daca nu legati si pinul 16 la + printr-o rezistenta de 1k (asa cum de fapt apare in schema, dar pe cablaj nu apare), nu o sa functioneze. Sa-i fac si o cutie (cel mai greu lucru ) si o poza, Da asa este, ai dreptae, cand am proiectat cablajul nu am pus acea rezistenta, mea culpa.. Acum este pusa pe spatele cablajului, poate daca am timp modific cablajul pentru un afisaj cu 4 digiti multiplexati. Ceva poze cu realizarea ta se poate? Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 8, 2016 Partajează Postat Februarie 8, 2016 Sigur, am sa pun maine poze (montajul e la servici), in disperare de cauza l-am realizat pe un breadboard si acolo functiona (culmea ca acolo am pus toate rezistentele si asa mi-am dat seama ), chiar cu un 16f627A (am gasit unul prin sertar), merge si cu 16f628A, tasta +1 am facut-o cu un led IR si un fototranzistor, merge bine. Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 9, 2016 Partajează Postat Februarie 9, 2016 Si pozele, se observa "interventiile" functionarea si pcb-ul (vreau sa-l refac pentru comanda display cu tranzistori ) Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Si o aplicatie pentru contorul de apa, imi este lehamite sa cobor lunar in canal, mai bine la 6 luni pentru verificare. Link spre comentariu
GeoMar Postat Februarie 11, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2016 Frumos si ingenios tot odata, felicitari pentru realizare. Link spre comentariu
amudsen Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Multumesc, felicitarile dupa ce il montez in canal ...... sa vad pe unde trag cablul pana in casa...va tin la curent cu experimentul (o sa dureze ceva). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum