Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cd auto adaptare intrare auxiliara

Vizitator ney

Postări Recomandate

Vizitator ney

salut !am un opel corsa D cu CD30 blaupunkt si vreau sa-i pun stick sau in orice caz sa ma leg pe intrarea lui din spate,si am facut o foto pt ajutor. Cum credeti ca e mai putin costisitor : cu usb sau sa redau din mp3

post-56056-139829283448_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

5

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

In poza este Delhi-Grundig nu Blaupunkt.Daca are posibilitate de AUX activata asa este cel mai ieftin doar un cablul trebuie pentru intrare.Ca sa pui direct USB iti trebuie interfata cu asa ceva si asta e mai scump.

Link spre comentariu

salut!unde crezi ca s-ar lega?

Singurul loc plauzibil unde te-ai putea lega ar fi unde am incercuit,dara asta doar daca aparatul are activata functia aux.
Link spre comentariu

Aia e masa.Daca nu apare in meniu aux nu va aparea nici cu semnal asta e clar.Trebuie sa ,,stie,, ca are conectat o alta sursa de semnal ori ca sa stie asta trebuie sa primeasca semnal pe date.

Link spre comentariu

merci!in concluzie pot lega firele acolo doar pt o incercare?

Da se poate.Grija sa nu dai ceva tensiuni acolo si sfatul meu leaga pe semnal conzi de 1uF/25V si pe L si pe R mai sigur asa.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări