Vizitator ney Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 salut !am un opel corsa D cu CD30 blaupunkt si vreau sa-i pun stick sau in orice caz sa ma leg pe intrarea lui din spate,si am facut o foto pt ajutor. Cum credeti ca e mai putin costisitor : cu usb sau sa redau din mp3 Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 In poza este Delhi-Grundig nu Blaupunkt.Daca are posibilitate de AUX activata asa este cel mai ieftin doar un cablul trebuie pentru intrare.Ca sa pui direct USB iti trebuie interfata cu asa ceva si asta e mai scump. Link spre comentariu
Vizitator ney Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 salut!unde crezi ca s-ar lega? Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 salut!unde crezi ca s-ar lega?Singurul loc plauzibil unde te-ai putea lega ar fi unde am incercuit,dara asta doar daca aparatul are activata functia aux. Link spre comentariu
Vizitator ney Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 si asta ar fi masa Link spre comentariu
Vizitator ney Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 ma gandesc ca daca as avea semnal ar aparea ! Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 Aia e masa.Daca nu apare in meniu aux nu va aparea nici cu semnal asta e clar.Trebuie sa ,,stie,, ca are conectat o alta sursa de semnal ori ca sa stie asta trebuie sa primeasca semnal pe date. Link spre comentariu
Vizitator ney Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 merci!in concluzie pot lega firele acolo doar pt o incercare? Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 merci!in concluzie pot lega firele acolo doar pt o incercare?Da se poate.Grija sa nu dai ceva tensiuni acolo si sfatul meu leaga pe semnal conzi de 1uF/25V si pe L si pe R mai sigur asa. Link spre comentariu
Vizitator ney Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 conzi?????????15 caractere Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 30, 2011 Partajează Postat Iunie 30, 2011 conzi?????????15 caracterecondensatori de 1uF/25V sper ca ai intele sce anume. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum