Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme placa video

Vizitator mihaitza22

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

4

• LostCell

2

• iod2

2

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

placa video onboard>> memorie shared>>trebuie sa o setezi din BIOS pe 512MB,Acuma nu prea cred ca un gf6 onboard are ce face cu mai mult de 128MB.de asemenea vezi sa iti setezi si ramii pe fecventa corespunzatoare.

Link spre comentariu

placa video 256 RAM 3.25 GB

Asa si sunteti dvs ca sigur ca este de 512 mb placa video ? Am mai vrea si noi ca sa stim cate placute ram aveti in pc-ul dvs ?Asteptam !
Link spre comentariu

vezi unde tiam spus. vezi cat ram ai share pentru video.fi putin mai insistent prin bios....ca asa sa iti spuna lumea exact unde nu prea se poate......ai cautat?

Link spre comentariu

2 placute de 2gb ram

Eu asi zice ca sa scoateti cate o placuta ram afara din pc-u si sa faceti probe numai cu cate una. Iar dupa ce termitati testele va rugam ca sa ne spuneti si noua cata memorie va arata la fiecare placuta ram .Asteptam !
Link spre comentariu

eu zic sa nu va mai chinuiti , daca stiti seta sau exista in BIOS posibilitatea de a seta share-ul video , setati la max. , laptopul dvs. nu are cip grafic dedicat cu memorie dedicata , iar in windows diverse programe , windowsul , si softul driverului grafic chiar si versiuni de windows diferite afiseaza diverse rezultate la memoria video , unele exact cat ati setat in bios iar altele chiar si dublu(ex win7 pe 64 cand memoria e 4Gb).P.S. - daca desfaceti capacelul de la RAM nu se intampla nimic cu garantia

Link spre comentariu

poi chiar nu pot sa fac lucrul acesta deoarece pc-ul are 2 luni de knd il am si ink este in garantie

Pai atunci este ff usor va duceti cu acest pc-u de unde l-ati luat si vi-l face gratis,daca este in garantie este chiar pacat ca sa umblati in el,pentru ca dupaia pierdeti si garantia la el.Daca ati sti ce placa de baza are acest pc-u,atunci ati cauta manualul de utilizare al placi de baza a dvs de la pc-u.Succes !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări