Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator 20-50w

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Cred ca liniuta la care te referi este masa. Liniutele alea trebuie conectate toate la un loc si pui minusul sursei de alimentare acolo.Nu vreau sa fiu rau dar daca nu intelegi simbolurile dintr-o schema cum crezi ca ai sa o faci sa mearga? Cauta simbolurile care se folosesc in electronica si invatale si iti va fi mai usor dupa aceea.Bafta!

Link spre comentariu

Salut. C1=condensator electrolitic (polarizat): 1 micro FaradC2=condensator electrolitic(polarizat): 22 microFaraziC5;6=condensator electrolitic(polarizat): 220 microFaraziC3;4=condensator nepolarizat(caramic,mylar, stiroflex): 100 nanoFaraziC7=condensator nepolarizat(caramic,mylar, stiroflex): 220 nanoFaraziD1;2= diode 1N4001R= rezistente (ohmi, kiloohmi) +Vs= plusul tensiunii de alimentare -Vs= minusul tensiunii de alimentaresemnul ca un T rasturnat se conecteaza la mediana sursei de alimentare (notat cu 0 in unele scheme sau semnul din prima schema), in cazul alimentarii simetrice, diferentiale. La sursa nesimetrica, se conecteaza la minusul sursei de alimentare, cum a spus mikella. Atentie, condensatorii polarizati (electrolitici) au plus si minus, semnul minus este cel colorat in negru in schema. Condensatorii electrolitici trebuie sa fie la minim 25 volti tensiune de lucru ,daca tensiunea este mai mare este mai bine. Atentie si la diode cum le montezi (anod, katod), si vorba lui mikella, citeste cate ceva si-ti va fi mai usor. Succes !

Link spre comentariu

Este mai puternic, dar trebuie sa-i montezi si radiator pe masura daca vrei sa ai puterea de amplificare optima, altfel... Eu am facut prin "93-"94 doua amplif-uri stereo cu TDA 2030 si se auzeau super tare intr-o sufragerie de apartament, cred ca este suficient cu TDA 2030.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări