Vizitator RaduOctavian Postat Iunie 29, 2011 Partajează Postat Iunie 29, 2011 Am si eu un sistem genius 120 RMS si nu prea imi place mai deloc cum se aude subwooferu poate are vreo problema poate, cine stie....Ideea e ca vreau sa fac o incinta pe bass reflex sau sealed numai ca nu stiu cum sa calculez parametri pentru incinta si nu prea am idee cam in ce forma sa o fac.Voi cum credeti ca ar trebui sa o fac avand in vedere ca vreau pur si simplu sa mi se auda un bass clar... si fara distorsiuni prea mari.Am inteles ca subwooferele genius sunt unele dintre cele mai bune din categoria lor pret/calitate.Difuzorul subwooferului cred ca e de 8 inch / 8Ohmi / 100 wati. vreau sa conectez apoi tot subwooferul asta la amplificatorul vechi al subwooferului.Credeti ca o sa se auda mai bine daca ii fac o cutie separata? Link spre comentariu
Vizitator crafted Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 categoric nu o se auda mai bine ! o sa se auda la fel mai ales ca acea ''cutie din fabrica'' este calculata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum