Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Drivere pc

doru tv

Postări Recomandate

Salut. Am un pc si totul este incorporat in placa de baza si am nevoie de driverele free ale urmatoarelor componente:- Motherboard - Model: ASUSTEK Computer INC.4S8LChipset name - SIS 651- Video Chip - SIS650/1/GL/CX,740GUI2B/3D accelerator- Sound Chip - SIS7012 Audio Codec- Network Name - Home-a8a2204e15- Adapter name - BCM440X/100 integrated controller.Multe multumiri anticipate celor ce ma pot ajuta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru tv

8

• adicontakt

6

• Spitfire

1

• E_manuel

1

Top autori în acest subiect

Nu am gasit modelul palcii de baza P4S8L si am gasit P4S8X. Driverele la sunet si video functioneaza dar nu le gasesc pe cele de la ethernet controller si PCI Flash memory.Rog colegii care au intalnit acest model de pc sa ma ajute. Multumesc

Link spre comentariu

trebuie mai multe date despre card readerintra in device manager si vezi ce zice despre el , trebuie sa fie notat cu o bulina galbena(driver neinstalat0

Link spre comentariu

poti sa instalezi programul"Driver Detective" si acesta iti spune draiverile care trebuie instalate,iar este Windows XP SP3 care are cam de toate

Link spre comentariu

Am instalat service pack3 si nu mi-a gasit driverul pentru PCI Memory Card Reader Controller.Mai multe detalii: PCI\VEN_1524&DEV_0510&SUBSYS_17241043&REV_00\3&61AAA01&0&81.

Link spre comentariu

Am instalat service pack3 si nu mi-a gasit driverul pentru PCI Memory Card Reader Controller.Mai multe detalii: PCI\VEN_1524&DEV_0510&SUBSYS_17241043&REV_00\3&61AAA01&0&81.

am instalat driver detective si si a gasit urmatorul driver:sis pci controller -IEEE 1394 Bus host controllers,poate cu detaliile mentionate sa ma puteti ajuta :nas: multumiri anticipate
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări