Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzoare rcf

Vizitator dorinmarcel

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

2

• csl1131

2

• titro

1

• Bogdi16

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pentru un full range nu merge asta ca un dif de bas...pt un satelit merge la fix....adica cu o boxa de 30 litri o sa ai un F3 la 100hz si in medie 125dB la puterea maxima...daca mai adaugi si un sub(fara nu merge) o sa te duci pe la vreo 2-300 persoane in sali fara probleme...

Link spre comentariu

Atentie la difuzoarele Seconde hand.In general difuzoarele nu prea se vand separat de incinte daca merg bine.Daca au fost rebobinate fugi de ele ca de dracu'inainte sa dai banii pe ele, vezi sa nu prezinte uzura excesiva, urme de lichid si sa nu frece bobina.Mai bine ai cumpara un difuzor nou cu garantie, mai ales ca le vrei pt sonorizariNu ai vrea sa te lase in timpul vreunei nunti, nu?

Link spre comentariu

Difuzoarele mentionate sunt excelente pentru incinte full-range si la pretul mentionat (100 E/buc) sunt un chilipir in conditiile in care sunt noi. Eu am facut in urma cu 3 ani o pereche de incinte full range pe 3 cai cu acest difuzor pentru niste lautari si ei canta la nunti sambata de sambata de atunci fara sa apara probleme pe parcurs

Link spre comentariu

La pretul ala as sarii pe ele fara sa clipesc.....sunt difuzoare bune profesionale ....ai parametrii.....un pret bun....firma de renume.....si mai ales sunt noi...Fa niste simulari sa vezi ce iese.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări