Vizitator Vasile Postat Octombrie 28, 2003 Partajează Postat Octombrie 28, 2003 :P AICI Astept intrebari :lol: sunt 2 din modelele produse de IzaTech Link spre comentariu
nixforever Postat Decembrie 2, 2003 Partajează Postat Decembrie 2, 2003 http://design3d.host.sk/Hi-Fi/Audax/ht_front.htm si aici e ceva subwoofer intr-un sistem 5.1 surround Link spre comentariu
Vizitator fox Postat Decembrie 3, 2003 Partajează Postat Decembrie 3, 2003 Eu mi-am construit asta: http://www.slottweak.com/Shiva2.htm si se aude ucigator. Dimensiunea este putin cam mare, dar merita. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 3, 2003 Partajează Postat Decembrie 3, 2003 Ce difuzor ai pus in ea ? Link spre comentariu
Vizitator fox Postat Decembrie 3, 2003 Partajează Postat Decembrie 3, 2003 Un RFT de 40 W deocamdata. Diferenta insa este foarte mare intre fosta boxa si cea pe care am facut-o acum. Cutia am confectionat-o de 1 decembrie, asa ca nu am avut prea mult timp de cosmetica si reglaje (filtrul a ramas cel vechi, iar cutia este prinsa in suruburi nu am apucat sa o lipesc). Am vrut sa vad cum se aude pt ca nu am mai avut ocazia sa ascult asa ceva. Acum spun cu mana pe inima ca este super si abia astept sa-mi mai gasesc putin timp sa o termin si sper sa gasesc si un difuzor pe masura. Oricum, scoate sunete mult peste ce am auzit eu pana acum. Link spre comentariu
Vizitator nurdor Postat Decembrie 4, 2003 Partajează Postat Decembrie 4, 2003 "Teava" aia sau cum se numeste, de unde ai luat-o ?Ai respectat intocmai planul ? Adica ai bagat si placa aia interioara ? Link spre comentariu
Vizitator fox Postat Decembrie 5, 2003 Partajează Postat Decembrie 5, 2003 Totul este facut EXACT ca in schema: aceleasi dimensiuni, aceleasi gauri, tot. "Teava" se gaseste la muzica (atat ca eu sunt din Braila). Link spre comentariu
Vizitator nurdor Postat Decembrie 5, 2003 Partajează Postat Decembrie 5, 2003 Cam la ce pret gasesc "teava" ? Link spre comentariu
Vizitator fox Postat Decembrie 6, 2003 Partajează Postat Decembrie 6, 2003 Tubul de bas costa 35000. Link spre comentariu
Vizitator bamsebms2 Postat Decembrie 6, 2003 Partajează Postat Decembrie 6, 2003 Atat costa un tub de bas?Vreau si eu unul.Dar ma indoiesc ca te refereai la asta.Cred ca te-ai referit la rezonatorul Hellmholtz:"teava aia". :roll: Link spre comentariu
Vizitator nurdor Postat Decembrie 6, 2003 Partajează Postat Decembrie 6, 2003 In revista Hi-Fi & Multimadie / Octombrie am citit un articol despre subwoofer-ele cu radiatia difuzorului in jos (down-fire), si am vazut ca difuzorul trebuie sa indeplineasca anumite caracteristici pt tipul asta de subwoofer. "Trebuie calculat efectul greutatii membranei pt a afla cat de mult atarna aceasta deviind de la pozitia de echilibru. Procentul obtinut trebuie sa fie mai mic de 5%". Ai luat in calcul treaba asta , sau nu prea conteaza ? Te intreb pt ca eu nu am difuzor, trebuie sa-l cumpar si nu shtiu ce sa cumpar....Ma gandeam sa scap ieftin cu un DYF1270 sau mai mara 2 - 2,5 mil sa scap mai ieftin. Dar nu stiu daca e bun. Link spre comentariu
Vizitator fox Postat Decembrie 8, 2003 Partajează Postat Decembrie 8, 2003 Nici chiar asa de fanatic nu sunt. ...si asa, cutioiul ala mi-a mancat toata ziua de 1 decembrie. Cu alte cuvinte: nu, nu am luat si asta in calcul pentru ca sunt prea multe de calculat si diferentele de calitate sunt prea mici. bamsebms2: :lol: evident ca atat costa "teava". Un tun de bas (asa retineam eu ca se numeste) este mult mai scump. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 8, 2003 Partajează Postat Decembrie 8, 2003 Un tub "tun" costa aproximativ 1,5 mil fara difuzor (la mine) iar cu difuzor poate sa coste pana la 10 mi :lol: Link spre comentariu
Vizitator ALEXANDRU Postat Decembrie 11, 2003 Partajează Postat Decembrie 11, 2003 sa speram ca merita, subwooferul ala facut de tine, cel cu peretele ala in interior, vreau sa ma apuc si eu sa-l fac, dar o intrebare, ce filtru i pus pe el?????cam in ce banda lucreaza :?: ????acti, pasiv???scheme ceva???mersi Link spre comentariu
Vizitator seb@s Postat Decembrie 13, 2003 Partajează Postat Decembrie 13, 2003 facusi si eu wooferu ala ieri si e o bijuterie !! se aude super si arata super (nu l-am mai vopsit, am pus doar autocolant pe el). am si eu o intreare matale ce filtru folosiji(model) ???? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum