Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Operatiunea Lebada!

cburlea

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cburlea

7

• Mircea Bartic

3

• cristimm

2

• csl1131

1

Top autori în acest subiect

par de calitate, si mai mult , vad ca au investit puin si in proiectare (folosesc LEAP care este vreo 1500$)

Iti spun ca sunt SIGUR chinezesti!Ce-i cu chinezii ashtia? S-au lasat de stilouri (Fountein Pen) shi sa-au apucat de difuzoare?? :rolleyes:
Link spre comentariu

Atentie Chinezesc nu inseamna neaparat prostSi ei au ingineri si aparatura destul de avansata sa concureze orice fabricant cu "fite" de marcaasa ca stati voi linistiti, ca in curand o sa macati, beti, utilizati, si conduceti produse din PRC (People's Republic of China) :partyman: , si atunci sa va aud

Link spre comentariu

Atentie Chinezesc nu inseamna neaparat prostSi ei au ingineri si aparatura destul de avansata sa concureze orice fabricant cu "fite" de marcaasa ca stati voi linistiti, ca in curand o sa macati, beti, utilizati, si conduceti produse din PRC (People's Republic of China) :partyman: , si atunci sa va aud

N-am zis nimic de ei... cel putin nu mai zic dupa ce am vazut site-ul alaDar cand putem shi noi beneficia de ele, oare? ar fi pacat ca uite ce shi-a facut tipu asta cu unele din dif-urile alea: http://www.danmarx.org/audioinnovation/swansm3.html
Link spre comentariu

vreau sa mai intreb ceva... unele dintre dif-uri (medii sau joase) au pe post de Dust-cap ca un fel de con rotunjit; pentru ce au acea forma??as cauta dar pe net dar... nu stiu ce sunt:(

Link spre comentariu

cu cat frecventa e mai inalta cu atat e e mai unidirectionala, adica se propaga pe o singura directie...asta e valabil si la medii, si probabil ala ajuta sa mai liniarizeze putin unghiul, sau adica sa mai mareasca unghiul in care se aude fara ca intensitatea sa scada dramatic.......dar sa vedem ce spun si expertii... :weedman:

Link spre comentariu

vreau sa mai intreb ceva... unele dintre dif-uri (medii sau joase) au pe post de Dust-cap ca un fel de con rotunjit; pentru ce au acea forma??as cauta dar pe net dar... nu stiu ce sunt:(

Daca dustcap-ul e metalic mai ajuta si la racirea bobinei prin exterior.
Link spre comentariu

design, probabil ca or sa bolmojeasca pe undeva pe site ca ar fi cinestiie ce phaseplug, care are cinestie ce efecte miraculoaseeu spun ca e doar de imagine

Da dom'le PHASEPLUG asta cautamVa multumesc frumos!!! :supz:
Link spre comentariu
Vizitator akustic

par de calitate, si mai mult , vad ca au investit puin si in proiectare (folosesc LEAP care este vreo 1500$)

Iti spun ca sunt SIGUR chinezesti!Ce-i cu chinezii ashtia? S-au lasat de stilouri (Fountein Pen) shi sa-au apucat de difuzoare?? :rolleyes:
Cit xenofobism...Da, sint chinezi, din Panyu, au Leap si LMS din '93, dupa cum zic pe site. Acum au si Clyo, Laud, Daas, practic orice. In fond nu e decit un sweeper si poti sa-l iei si moca, daca stii cum. Iar 1500$ e masa de protocol pentru un inginer care vine in consultanta.
Link spre comentariu
Vizitator akustic

Care-s alea? ca nu am timp sa caut printre sute de cartoane...
Link spre comentariu

design, probabil ca or sa bolmojeasca pe undeva pe site ca ar fi cinestiie ce phaseplug, care are cinestie ce efecte miraculoaseeu spun ca e doar de imagine

Chiar ca e de imagine!Dupa parerea mea arata suuuuper!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări