Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

realtek hd

cidul

Postări Recomandate

SalutAm placa asrock h61icafe ;pot cupla boxele [mufa verde,merg boxele]Nu pot pune ,in nici un fel,pe mufa albastra[line in] castile...Cum pot transforma line in la line out[sau cum pot auzi simultan boxe si casti pe panoul din spate.....[front panel, merge ]Cu stima.....cidul

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cidul

4

• Th3_uN1Qu3

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Inainte am avut, de la gigabyte, EP35-DS3,cu care puteam sa le transform oricum...Puteam transforma mufa albastra in; line out sau headphone sau speakers....Sa inteleg ca la ASRock H61iCAFE nu am obtiunea asta....

Link spre comentariu

Eu stiu ca la majoritatea nu prea ai optiunea de a face mufa albastra iesire dar sunt si exceptii. Eu am P35-DS3, fara E in fata, dar nu mai tin minte cum era ca din pacate partea analogica a sunetului onboard am troznit'o acu vreo 2 ani din cauza unei diferente de potential naspa (am pus degetul pe firul pe care nu trebuia...). Vezi si in manualul placii. Apropo, ai conectorul acela frontal pt casti si microfon. De ce nu il folosesti?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări