cidul Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 SalutAm placa asrock h61icafe ;pot cupla boxele [mufa verde,merg boxele]Nu pot pune ,in nici un fel,pe mufa albastra[line in] castile...Cum pot transforma line in la line out[sau cum pot auzi simultan boxe si casti pe panoul din spate.....[front panel, merge ]Cu stima.....cidul Link spre comentariu
cidul Postat Iunie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2011 Posibil setari din bios sau vreun utilitar al placii de baza sa schimbi functiile? Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Pe mufa albastra nu poti. Pe oricare din celelalte (daca ai audio 5.1 sau 7.1) da. Link spre comentariu
cidul Postat Iunie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2011 Inainte am avut, de la gigabyte, EP35-DS3,cu care puteam sa le transform oricum...Puteam transforma mufa albastra in; line out sau headphone sau speakers....Sa inteleg ca la ASRock H61iCAFE nu am obtiunea asta.... Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Eu stiu ca la majoritatea nu prea ai optiunea de a face mufa albastra iesire dar sunt si exceptii. Eu am P35-DS3, fara E in fata, dar nu mai tin minte cum era ca din pacate partea analogica a sunetului onboard am troznit'o acu vreo 2 ani din cauza unei diferente de potential naspa (am pus degetul pe firul pe care nu trebuia...). Vezi si in manualul placii. Apropo, ai conectorul acela frontal pt casti si microfon. De ce nu il folosesti? Link spre comentariu
cidul Postat Iunie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2011 Ala merge ,vroiam sa am toate firele in spate,era mai mult o curiozitate... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum