Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sharp DV 3760s cum se trage in banda

Vizitator vasigsm

Postări Recomandate

Vizitator vasigsm

Va salut.Am un tv Sharp DV 3760S si nu stiu cum sa-l trag in banda,e adus din strainatate. Daca stie cineva, va rog mult sa ma ajutati. Am incercat cu un modul de ala din comert,merge dar cu un sunet foarte prost in banda de 6,5.Poate mai trebuie schimbat sau ajustat ceva. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BUGHIU

3

• elmar

1

• sorinpavel

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si daca tot nu merge corespunzator cu fusul schimbat va trebuii sa puneti un modul,paralel -ton cu circuit integrat(TDA440)Dvs ce modul a-ti montat? cel simplu? convertorul 5,5mhz-6,5mh?Asta l-ati montat dvs:

post-23239-139829282231_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator vasigsm

Am inlocuit si FUS-ul si tot asa este, dar apropo de modulul ala cu TDA unde se poate gasi?Modulul care l-am montat este ca cel din poza postata de colegul nostru mai sus.Inca o intrebare, cum se poate intra in meniul de service la modelul asta? daca stie cineva va rog.

Link spre comentariu

ati montat acel convertor acolo unde am aratat eu pe schema?filltrul care il aveti in placa de cit este?(de 5,5mhz sau 6mhz?)...daca aveti filtrul de 5,5mhz si doriti sa prindeti sunetul de pe banda de 6,5mhz(DK) trebuie sa stiti daca modulul(convertorul) este configurat pentru conversia 6,5>5,5 sau invers...daca nu este configurat pentru conversia 6,5>5,5 atunci schimbati filtrele ceramice de pe modul intre ele...

Link spre comentariu

Pentru service mode incercati asta:1. Connect a test pattern to the antenna terminal 2. Tune to this signal 3. Connect a jumper wire between terminals 3 (GND) and 6 (service) of connector TB on the Main PWB 4. Press the MODE button on the remote control 5. 'SERV' will appear on the screen 6. Remove the jumper wireSi legat de trasul in banda vedeti ce v-a spus si colegul legat de inversarea SFC-urilor!!!!

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...
Vizitator Gabriel Floristeanu

Buna ziua,am si eu o problema cu un televizor daewoo dlp-20d3n deci televizorul are sunet la canale dar nu are imagine are doar imagine de menu,si am incercat cu un dvd conectat aceiasi problema nu are imagine lampile din spate sunt aprinse nu inteleg care ar fi froblema.TV LCD este adus din afara din islanda.Astept un raspuns multumesc.Sper ca mam adresat corect aci.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări