Vizitator microjean Postat Decembrie 12, 2005 Partajează Postat Decembrie 12, 2005 Saliu!Revin dupa o perioada de vizite sporadice pe forum cu o noua versiune de amplificator pe 6 canale cu selector de 2x6 canale (astfel sa poti cupla ba PC-ul, ba DVD player-ul). Amplificatoarele sunt, ca si in versiunea precedenta, 2xLM4781 (3x30W) iar cele doua perechi de intrari pe 6 canale sunt cuplate cu 3 relee dublu-contact. Noutatea consta in folosirea a 2 randuri de circuite de volum. Fiecare canal se regleaza independent printr-un canal al 2xLM1973 iar 'masterul' e un AD5206 care da simultan in toate. Am facut-o din motive de software mai simplu (a se citi lene) in calcularea volumului global in lipsa unui control master.Iata in attachment cablajul in OrCAD. Daca aveti sugestii spuneti pana nu-l duc la facut! Link spre comentariu
Vizitator microjean Postat Decembrie 18, 2005 Partajează Postat Decembrie 18, 2005 Deocamdata e prototip. Daca va fi de vanzare o voi scoate numai sub forma de kit, cuprinzand controllerul programat (si lipit) si PCB-urile.Daca merita o sa fac si o versiune de cablaj pentru soclu DIL40 pentru controller. Link spre comentariu
andiy Postat Decembrie 19, 2005 Partajează Postat Decembrie 19, 2005 Citisem postul de cand a aparut si am uitat de ...Orcad. Mi-a placut cum arata pcb ...si... asta e. :toimonster: :prayer: Felicitari totusi pentru realizare. LM4781 in Romania? Link spre comentariu
Filipone Postat Decembrie 19, 2005 Partajează Postat Decembrie 19, 2005 Superb cablajul. De unde ati luat AD5206? Incerc sa gasesc componente de la AD in Romania si n-am deloc succes. Link spre comentariu
Vizitator microjean Postat Decembrie 20, 2005 Partajează Postat Decembrie 20, 2005 LM4781 in .ro vine (venea) prin politica de "free samples" de la National Semiconductors, iar AD5206 il am de pe la forurile superioare :yawinkle:Mersi pentru aprecieri! Link spre comentariu
Vizitator microjean Postat Martie 10, 2006 Partajează Postat Martie 10, 2006 Fugisera pozele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum