vasile eugen Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Salutare In loc de dioda SB 160 sotky se poare pune una rapida.Este la un televizor PHILIPS sasiu L04.Va multumesc Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 ce naiba e cu mesajul acesta al dvs...? este o afirmatie/constatare sau o intrebare , pina la urma...? chiar asa de lene va este sa folositi niste semne de ortografie si de punctuatie...? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Iunie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2011 ce naiba e cu mesajul acesta al dvs...? este o afirmatie/constatare sau o intrebare , pina la urma...? chiar asa de lene va este sa folositi niste semne de ortografie si de punctuatie...?Tot asa de om ati ramas, daca nu doriti sa raspundeti nu mai intrati in discuti.A fost o intrebare despre componenta si am dat modelul aparatului. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 28, 2011 Partajează Postat Iunie 28, 2011 Este la un televizor PHILIPS sasiu L04 am dat modelul aparatului.unii depanatori , pe linga faptul ca nu stiu sa scrie corect romaneste , nici macar nu fac distinctie intre modelul unui tvc si sasiul unui tvc ...si tot ei se supara cind vrei sa-i ajuti... echivalenti pentru sb160...1-- bys21-902-- byv10-603-- hrp324-- mbr160 , 170 , 180 sau 1905-- sb170 , 180 sau 190 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum