adicontakt Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 mi-am cumparat un pc nou la care am o placa video ati hd6670 care are trei iesiri . dvi , hdmi si display port am conectat la el un monitor de 17" lcd prin dvi(cu adaptor dvi - vga) si un prin hdmi un tv lcd lg full hd acum apar problemele dau extindere la desktop pe tv la o rez de 1080p @ 60hz si iamginea pe tv nu e completa , e incadrata de un chenar negru ( sa zicem mai jos de 720p) pe laptop cu o placa nvidia 9600mgs dadeam extindere si nu era nici o problema , imi aparea imaginea pe tv la 1080p pe tot ecranul acuma sa mai detaliez problema monitorul mi-l vede ca display 2 si nu 1 cum ar fi normal gif upload in programul placii video mi le vede cum trebuie adica 1 este monitorul , 2 este tvul image uploading ca sa aduc imaginea pe tv la full screen am apelat la un artificiu si am creat o rezolutie de 1920x1076@59hz mentionez ca tvul duce la o frecventa de 200hz cand apasa tasta windows + P imi detecteaza ca monitorul este Projector(deci displayul 2) si tvul este de fapt calculatorul wordpress image hosting are cineva idee cum sa fac pt ca in windows sa imi vada ca monitorul sa fie 1 si tvul 2? eu cred ca de aici sunt problemle Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2011 am cam rezolvat-o cu toate ca tot nu stiu ce e cu faza de imi baga ca monitor de calculator tvul am dat de setarea urmatoare post image wordpress asa ca am bifat casuta si am dat valoarea zero , moment in care imaginea s-a asezat frumos pe tot ecranul tvului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum