Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema extindere desktop

adicontakt

Postări Recomandate

mi-am cumparat un pc nou la care am o placa video ati hd6670 care are trei iesiri . dvi , hdmi si display port

am conectat la el un monitor de 17" lcd prin dvi(cu adaptor dvi - vga) si un prin hdmi un tv lcd lg full hd

acum apar problemele

dau extindere la desktop pe tv la o rez de 1080p @ 60hz si iamginea pe tv nu e completa , e incadrata de un chenar negru ( sa zicem mai jos de 720p)

pe laptop cu o placa nvidia 9600mgs dadeam extindere si nu era nici o problema , imi aparea imaginea pe tv la 1080p pe tot ecranul

acuma sa mai detaliez problema

monitorul mi-l vede ca display 2 si nu 1 cum ar fi normal

Posted Image

gif upload

in programul placii video mi le vede cum trebuie adica 1 este monitorul , 2 este tvul

Posted Image

image uploading

ca sa aduc imaginea pe tv la full screen am apelat la un artificiu si am creat o rezolutie de 1920x1076@59hz

mentionez ca tvul duce la o frecventa de 200hz

cand apasa tasta windows + P imi detecteaza ca monitorul este Projector(deci displayul 2) si tvul este de fapt calculatorul

Posted Image

wordpress image hosting

are cineva idee cum sa fac pt ca in windows sa imi vada ca monitorul sa fie 1 si tvul 2?

eu cred ca de aici sunt problemle

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

2

Top autori în acest subiect

am cam rezolvat-o cu toate ca tot nu stiu ce e cu faza de imi baga ca monitor de calculator tvul

am dat de setarea urmatoare

Posted Image

post image wordpress

asa ca am bifat casuta si am dat valoarea zero , moment in care imaginea s-a asezat frumos pe tot ecranul tvului

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări