Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

aparat de soareci

danutz-

Postări Recomandate

am un aparat de soareci ca cel din imagine (defapt 2) care de cand leam cumparat le bag in priza degeaba am vazut si soareci trecand prind fata aparatului cum il pot modifica sa aiba efect ?in el am gasit o palacuta cu 2 tranzistori 2 leduri rezistente condensatori un fel de display si un difuzor

post-49161-139829281837_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

3

• danutz-

2

• remus68

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Poate puneti o poza cu montajul sa ne lamurim...eu de ce zic sa nu mai cumparati chinezarii, majoritatea sunt ţepe aberant de scumpe fata de ce au in interior...sunt scheme pe net, foarte simple, si dau rezultate excelente, aşa cum am constatat in iarna asta...ma rog, posibil ca si aparatul ala sa fi fost bun, dar acum e defect, probabil din cauza alimentarii simplificate.

Link spre comentariu
:rade: Aparatele de tipul ala sint o gluma tehnica! Un aspirator de bani in buzunarul producatorilor si comerciantilor. Pentru a scapa de rozatoare sint trei metode sigure:-cursa de soareci.-pisici - suficiente ca numar...-fa in asa fel ca rozatoarelor sa le lipseasca posibilitatea de a se hrani din acea zona.
Link spre comentariu

Va contrazic, Dl. Remus, nu va suparati, poate alea chinezesti, care contin un nenorocit de oscilator cu doi tranzistori, or fi o "gluma tehnica", dar eu am testat efectiv un astfel de dispozitiv, si a dat rezultate EXCELENTE! Si asta in doua variante constructive, si-n conditiile unei testari pe baze zic eu, stiintifice, neinfluentate de vreun "placebo" sau mai stiu eu ce-ideea unui astfel de aparat mi-a venit lecturand enciclopedia "BIOS" a lui Tudor Opris. O lucrare de mare valoare-o recomand celor pasionati de lumea vie, si numai...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări