sisu Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 salutari.un prieten si-a pus bani la cutie ptr un sub si amplif de masina.a aparut o oferta pe mai multe site-uri,un renegade amplif si sub si cabluri aferente.daca detine cineva acest pachet i-as fi recunoscator daca si-ar da cu parerea despre sub,amplif si firma.acesta e pachetul:http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Renegade/Renegade_Bass_Pack/stima Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 sincer eu nu as da banii pe ala, nu e cine stie cede amplificatoare ieftine si bune te pot rezolva eu daca te intereseaza, posibil si de un subwoofer Link spre comentariu
sisu Postat Iunie 27, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2011 pai daca ai putea rezolva ceva mai ieftin,tot asa pana in 5,5 mil,ca doar atat are baiatu,da-mi pm si discutam.bineinteles si statie si subwoofer.stima Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iunie 27, 2011 Partajează Postat Iunie 27, 2011 ti-am dat mesaj privat nu id-ul meu de mess, vorbim acolo Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum