Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

transformator toroidal

Vizitator alinhiemesch

Postări Recomandate

Vizitator alinhiemesch

va rog ajutor... revenind la o problema mai veche ..caut un traf toroidal care are: intrare 220 si iesiri..si aici vine problema vine: alb=22v negru=0 alb=22v verde=12v negru=0 verde=12veste un traf toroidal de sistem 5.1 clatronic de 150 w intrebare e original..? la 22 v iesirile? oricum daca e aici sunt datele scrise pe traf":toroidal transformer TP-D110-AV109V2. daca stie cineva de unde pot procura un astfel de traf ..sau daca are cineva spuneti pretul va rog MULTUMESC

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu te supara,dar tu ai 2 cucuie in cap,ce postezi de 2 ori unde NU trebuie? :bataie Dupa ce ca nu esti in stare sa vezi un ditamai topicul de sute de pagini pe care scre TOTUL DESPRE TRANSFORMATOARE in capul paginii si sa postezi in prima in el,nici nu te uiti unde a ajuns primul tau mesaj postat. Adica l-am mutat eu acolo viewtopic.php?f=41&t=89&start=2340Si tu postezi din nou aici? :bataie :aut:Daca vrei sa cumperi,deschide un subiect la cumparari.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări