Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

freedom 4037

Vizitator PURECOSUL

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

5

• dan-a2

2

• sebastian1970

2

• SEBYKO_76

1

Si ma rog cum a-ti ajuns la acest defect??? Ce masuratori a-ti facut ??? La ce tip de tv vreti sa schimbati trafo linii, sau este secret ???Sa intelegem ca tv-ul este freedom 4037 ?? :nas:

Link spre comentariu
Vizitator PURECOSUL

sau daca puteti,spuneti-mi ce tens.trebuie sa aiba la trafo linii.Am reparat alb-negru,f.multe,dar in color nu m-am bagat,deci am idee de electronica

Link spre comentariu
Toni Marginean

Philipsul este sasiu Anubis A care are ca si traf linii unul dintre echivalentele HR: HR7772, HR7808, HR7817, HR7488. Spuneti care dintre ele este in Philips si va ajut cu o eventuala modificare la Freedom.

Link spre comentariu
Toni Marginean

108 31442 = HR7839, corecta identificarea, dar nu-l puteti monta in locul celui de Freedom nici mecanic (terminale dispuse pe o alta curbura) nici din punct de vedere al tensiunilor deoarece scoate tensiuni prea mari pentru aparatul d-voastra. Altceva?

Link spre comentariu

ceva masuratori !sursa scoate tensiunile ok . a-ti probat sursa pe sarcina fictiva(bec) ? bobina de deflexie o.k condensatoare electrolitice sursa ,baleiaje schimbate (nu masurate) avand in vedere vechimea tv. ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări