alin85 Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 buna tuturor , as avea nevoie de ajutor de la cei care cunosc problema , as vrea sa fac "root" la telefon, la un HTC GOOGLE G1 sau T-Mobile GOOGLE G1 (sunt la fel....) eu am de la t-mobile... si nu prea stiu cum , am gasit un forum unde specifica dar nu prea inteleg, plus ca srie clar ca se poate strica telefonul.... de asta ma tem sa fac root de unul singur.... ce ma intereseaza pe mine mai mult este sa imi functioneze aplicatia apps2sd, sa pot instala programele dorite in memoria sd ,sa imi ramana spatiu pe telefon... nu stiu daca root se numeste exact ce vreu eu sa fac dar...ma scuzati ,daca am inteles eu gresit.... am sistem ANDROID 1.6 ma poate ajuta cineva ? link-ul gasit : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=442480 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=462882 o sa ziceti toti : pai citeste si fa exact ce srie acolo. poi da ,stiu pe un tip care si-a sricat telefonul asa, si de asta imi e frica, plus ca nu prea inteleg unde trebuie sa sriu liniile alea de configurare... am fost si la cateva service-uri din oras care mi-au zis ca nu pot sa faca... daca cineva a facut si stie cum se face si ma poate ajuta nu am sa raman dator.... multumesc aticipat tuturor.. Link spre comentariu
alin85 Postat Iulie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2011 am rezolvat problema, partea de root e periculasa in rest, de schimbat ROM-ul (versiunea se sistem de operare) si radio este destul de usoara,daca cineva intampina probleme si are nevoie de ajutor in sistem android poate as putea sa ajut, in limitele mele ,intr-o luna de chin am adunat cateva cunostinte (poate sunt mai greu de cap) ...mi-am schimbat versiunea de sistem si alte modificari ale sistemului ,interfata ...bafta tuturor pentru crack-uit sistemele cu andoid.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum