vikingul38 Postat Decembrie 11, 2005 Partajează Postat Decembrie 11, 2005 am citit mult pe forum despre constructii de incinte....am facut cateva in adolescenta sa spun...insa...sa iasa ceva bun trebuie si multe altele....m-am oprit la o incinta vtp....rog sa-mi spuneti din bucuresti de unde as putea cumpara difuzoare de 20 cm (la preturi mici), accept si chinizarii(mai bune)....am drum saptamana viitoare...si... pe la hyper-uri gasesc????....daca poate cineva sa-mi spuna si ce tip ar fi mai bun....am ceva idei insa ......mersi. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 11, 2005 Partajează Postat Decembrie 11, 2005 nu are vasile selenium 8pw3? incinta vtp fix pt ala e facuta..... Link spre comentariu
vikingul38 Postat Decembrie 12, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2005 e prea scump/.....cel mai ieftin in buc????unde ...sunt din provoncie.... Link spre comentariu
Vizitator UncleFucker Postat Decembrie 15, 2005 Partajează Postat Decembrie 15, 2005 Poti incerca si cu cevaa dif de la SAL pe care il gasesti la telezimex, sau poti incerca cu ceva dif de la KON, daca ziceai ca nu ai bani, dar ai grija ca rezultatele o sa fie pe masura investitiei. Pentru mai multe detalii uitate pe http://www.netxpert.ro si mai cauta si aici pe forum ca este un topic lung si intereant despre aceasta incinta. Sa ai spor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum