Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

CARE DIFUZOR PENTRU INCINTA VTP????

vikingul38

Postări Recomandate

am citit mult pe forum despre constructii de incinte....am facut cateva in adolescenta sa spun...insa...sa iasa ceva bun trebuie si multe altele....m-am oprit la o incinta vtp....rog sa-mi spuneti din bucuresti de unde as putea cumpara difuzoare de 20 cm (la preturi mici), accept si chinizarii(mai bune)....am drum saptamana viitoare...si... pe la hyper-uri gasesc????....daca poate cineva sa-mi spuna si ce tip ar fi mai bun....am ceva idei insa ......mersi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vikingul38

2

• Sharky

1

Top autori în acest subiect

Vizitator UncleFucker

Poti incerca si cu cevaa dif de la SAL pe care il gasesti la telezimex, sau poti incerca cu ceva dif de la KON, daca ziceai ca nu ai bani, dar ai grija ca rezultatele o sa fie pe masura investitiei.

Pentru mai multe detalii uitate pe http://www.netxpert.ro si mai cauta si aici pe forum ca este un topic lung si intereant despre aceasta incinta.

Sa ai spor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări