Vizitator Aburici Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Buna ziua!Asi avea nevoie de o schema care sa o adaptez la masina pentrua a inchide(eventual si pentru a deschide) oglinzile din telecomanda.Oglinzile functioneaza chiar si cu cheia scoasa din contact.Apasand o data joistickul in jos oglinzile se inchid. Apasand de inca o data oglinzile se deschid.Eu vreau sa fac un circuit, care sa-l leg la inchiderea centralizata a masinii. Asi vrea sa se inchida doar la a doua apasare a telecomenzii.Cand se inchide masina se aude inchiderea centralizata. Daca apas inca o data se aude din nou. Deci asi vrea sa faca astfel incat primul impuls sa nu mi-l ia in considerare.Ma gandeam la un releu care sa-l alimentez de la inchidere/deschidere si sa-l leg la joistick (sunt ambele in portiera soferului), insa nu am idee cum asi putea sa fac sa-mi ignore primul impuls.Orice sfat este binevenit.Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Aburici Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Rog moderatorul sa mute in sectiunea AUTO. Am gresit sectiunea Link spre comentariu
Vizitator Aburici Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Eu spun sa dati sfaturi/idei pe rand ca altfel nu mai inteleg nimic Chiar nimeni nu are idee cum sa fac un circuit de genul acesta? :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum