Vizitator mary_998 Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Buna ziua . Am de gand sa construiesc o masinuta propulsata de o turbina cu abur i. O mare problema :cry: .... de cati litri de hidrogen am nevoie ca sa incalzesc 1litru de apa de la 20*C la 100*C.Are cineva formula?????????sunt abia in clasa a 6a si nu am invatat-o la fizica. Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Hidrogen??? Sper sa nu te joci cu asa ceva, presupunand ca ai de unde procura, poate dai foc la casa sau mai rau! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Ce vrei sa faci cu hidrogenul? Este un gaz periculos, explodeaza foarte usor, foloseste altceva in loc de hidrogen.Inscrie-te la un club de modelism sau vorbeste cu profesorii tai de fizica si de chimie, ei te vor indruma cum sa faci. Link spre comentariu
Vizitator mary_998 Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Ce sa fac. Construiesc cuptor cu lemne???Stiu si eu proprietatile acestui gaz si stiu ca nu e de joaca. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Nu, folosesti ceva butelie cu butan , propan sau ce mai gasesti.Grig Link spre comentariu
emilemir Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 gasesti multe lampi de lipit mici in forma de stilou care fuctioneaza cu gaz si dezvolta o temperatura de 1200 de grade, suficient pentru ce-ti trebuie Link spre comentariu
miron1947 Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Construiesc cuptor cu lemne?Lampa cu alcool, am vazut un model locomotiva, care pentru incalzirea cazanului utiliza un arzator cu alcool. Link spre comentariu
maverik_ro Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 io zic ca mult mai bine , sa foloseasca o lampa cu spirt , pentru inceput , avand in vedere varsta ... am vazut un model pe net pe un forum de modelism , un motor cu abur , propulsat de 2 lumanari pastila .... Apropo... motorul l-ai facut deja de iti faci problema cu incalzitul apei ??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum