Dr.L Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Buna ziua Am un cuptor cu microunde Gorenje model MO 170 DW2 Problema lu e ca nu-i merge motorul de la platou tot timpul,mai exact pare sa nu mai mearga deloc acum La un moment dat l-am deschis si totul parea in regula (intrerupatoarele functionau ok,motorul avea continuitate) Lampa din interior,care e in paralel cu motorul,merge corect In cazul asta,trebuie inlocuit motorul,sau e posibil sa fie un alt defect? Pun si schema din interiorul lui: http://i1212.photobucket.com/albums/cc4 ... 401604.jpg Link spre comentariu
sorinpavel Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Salut. 99 la suta motor defect.Poti verifica daca se alimenteaza.Succes Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2011 Am inteles,o sa testez si motorul separat Link spre comentariu
Dr.L Postat August 10, 2011 Autor Partajează Postat August 10, 2011 L-am testat si separat...si surpriza,merge perfectL-am pus la loc...si iarasi merge perfectNu-mi dau seama care a fost problema si daca a trecut...cam greu sa faca papucii cu cleme de blocare contact prost...Ca model e TYJ50-8A7 si are 5 rpm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum