Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

imprimanta Hp p1005

Dj Alex

Postări Recomandate

salut

am o imprimanta hp p1005 pe care am folosito catva timp fara cipul de la cartusul de toner (din cauza ca persoana de la care am cumparato a zis ca am pierdut cipul

astazi cand am cumparat un cip l-am montat pe toner dar imi arata Blocaj de Hartie

asa imi arata si inainte sa ii pun cipul

scot o singura foaie A4 la imprimanta si dupaceia imi arata blocaj de hartie

nu conteaza ca ii pus cipul sau nu tot asa face

oare care ar putea sa fie problema ?

iar astazi in timp ce curatam imprimanta am gasit si cipul original

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghimpe--

2

• pusu

2

• dem3ntor

1

• Dj Alex

1

Top autori în acest subiect

Imprimanta functioneaza foarte bine si fara chip pe cartus, deci problema nu este de acolo.Cipul vechi l-ai gasit in imprimanta? atunci probabil ca pe langa acel chip sa mai ai si alte obiecte pe acolo care sa iti blocheze vre-un senzor optic. Curata bine imprimanta sa nu mai ai corpuri straine. (in general gasesti bolduri, capse, agrafe, gume de sters, martisoare, etc...)

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

pusu, imprimanta functioneaza si fara cip pe cartus. Daca ai instalat utilitarul de la HP pentru monitorizarea "cantitati" de toner atunci te va avertiza, altfel nici nu iti vei da seama ca nu ai cip-ul montat. Recomand dezistalarea/dezactivarea utilitarului.Pe chip se afla un contor al numarului de pagini tiparite, nu stiu daca tine cont de acoperirea pe pagina sau pur si simplu contorizeaza numarul de foi tiparite.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări