Dj Alex Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 salut am o imprimanta hp p1005 pe care am folosito catva timp fara cipul de la cartusul de toner (din cauza ca persoana de la care am cumparato a zis ca am pierdut cipul astazi cand am cumparat un cip l-am montat pe toner dar imi arata Blocaj de Hartie asa imi arata si inainte sa ii pun cipul scot o singura foaie A4 la imprimanta si dupaceia imi arata blocaj de hartie nu conteaza ca ii pus cipul sau nu tot asa face oare care ar putea sa fie problema ? iar astazi in timp ce curatam imprimanta am gasit si cipul original Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Imprimanta functioneaza foarte bine si fara chip pe cartus, deci problema nu este de acolo.Cipul vechi l-ai gasit in imprimanta? atunci probabil ca pe langa acel chip sa mai ai si alte obiecte pe acolo care sa iti blocheze vre-un senzor optic. Curata bine imprimanta sa nu mai ai corpuri straine. (in general gasesti bolduri, capse, agrafe, gume de sters, martisoare, etc...) Link spre comentariu
pusu Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 salut ghimpe--, tocmai acum de ora mi-a pus cineva un cip nou si mi-a spus ca merge 2000 de pagini. Zici ca merge si fara cip? Fara cip da vre-un mesaj? Link spre comentariu
dem3ntor Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 de obicei fara chip nu mai stie nivelul tonerului si este posibil sa dea mesaj de toner low tot timpul, dar ea sa listeze. Link spre comentariu
pusu Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 La cartusul CB435A dupa cum e amplasat cipul, nu vad sa aiba legatura cu nivelul tonerului ci numai o simpla numarare. Poate la alte tipuri... Link spre comentariu
ghimpe-- Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 pusu, imprimanta functioneaza si fara cip pe cartus. Daca ai instalat utilitarul de la HP pentru monitorizarea "cantitati" de toner atunci te va avertiza, altfel nici nu iti vei da seama ca nu ai cip-ul montat. Recomand dezistalarea/dezactivarea utilitarului.Pe chip se afla un contor al numarului de pagini tiparite, nu stiu daca tine cont de acoperirea pe pagina sau pur si simplu contorizeaza numarul de foi tiparite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum