rvrazvan Postat Iulie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2011 Daca pianul suna bine...e de bine. Nu am prea mare experienta, dar am observat ca este un instrument greu de reprodus asa cum trebuie. Ma gandesc ca de vina este coplexitatea sunetului de pian(cateva note in acelasi timp, multe armonici superioare).Vocile cum suna? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Daca pianul suna bine...e de bine. Nu am prea mare experienta, dar am observat ca este un instrument greu de reprodus asa cum trebuie. Ma gandesc ca de vina este coplexitatea sunetului de pian(cateva note in acelasi timp, multe armonici superioare).Vocile cum suna?Exceleaza si pe voci ....basul m-a dezamagit un pic dar trafo au cca 13cm2 si cumparate (acum 5 ani ) de la o firma pocnitoare am vazut pe osciloscop ca sinusoida se deteriora sub 50hz.. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 21, 2011 Partajează Postat Iulie 21, 2011 Va supun atentiei o schema PP cu GU50 mai diferita , in clasa A , de la maestrul Evghenii Karpov . Sper sa va placa ! Link spre comentariu
blue Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Pt mine, solutile cu transformatoare avind impendanta redusa ramin foarte atractive de acea pe viitor ma gindesc si la un cyclotron cu PL 504 sau PL36 dar se pare ca si tuburile GU50 pot fi excelente in aceasta aplicatie iar Karpov speculeaza corect potentialul lor, datele amplificatorului certifica acest lucru Link spre comentariu
THOMAS Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Va supun atentiei o schema PP cu GU50 mai diferita , in clasa A , de la maestrul Evghenii Karpov . Sper sa va placa !Ne place Victoras,dar ce te faci ca are tot un traf de iesire pe un miez din ala hulit de toata lumea?????,...neinteles de nimeni! Link spre comentariu
300B SE Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 ... daca e sa ma citesc parametrii iesire arata bine! Foarte bine la 20w dar nu prea inteleg modul in care a fost conectat trafo de iesire.Poate Victor ne explica mai pe indelete! Link spre comentariu
THOMAS Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 ... daca e sa ma citesc parametrii iesire arata bine! Foarte bine la 20w dar nu prea inteleg modul in care a fost conectat trafo de iesire.Poate Victor ne explica mai pe indelete! La pagina 2 din pdf. este aratat foarte clar cum este conectat transformatorul,mai bine zis; autotransformatorul.Este un montaj in punte; pe doua laturi opuse se gasesc cele doua surse,pe celelalte laturi opuse se gasesc tuburile finale,iar pe diagonala se gaseste sarcina (autotraful de adaptare cu difuzorul), semnalele de atac pe grila sunt in antifaza. Montaje de acest gen sunt foarte multe,dar nu stiu de ce nu au fost abordate pe o scara mai larga in randul audiofiliei????!!!!!! Cred ca singurul mare dezavantaj este ca ne trebuiesc doua surse de alimentare izolate galvanic (oare!?) Link spre comentariu
carageae Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 ...Nu neaparat dezavantaj...doua surse separate pot valorifica doua transformatoare mai mici, care ar imbunatati simetria sasiului, mai exact distributia simetrica a greutatii.Am vazut pe undeva realizat asa ceva si cu 6N13S, dar parerea mea e ca nu a fost abordat tocmai din cauza dificultatilor constructive. Cu toate astea am inteles din expunerile d-lui @valderama ca sunetul obtinut e deosebit...Era si in revista Elektor asa ceva, parca cu EL34, au si cei de la Epsicom un cablaj de vanzare pt. asa ceva... Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Folositi Google Translate : http://www.moehrenbude.de/Moehre/module ... page&pid=5 Link spre comentariu
300B SE Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 ... si are si autobias! Link spre comentariu
mila Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 ... si are si autobias! unde? Link spre comentariu
blue Postat Octombrie 30, 2011 Partajează Postat Octombrie 30, 2011 Termenul de autobias se refera la negativare automata ,probabil ca am gresit atunci cind am deschis topicul cu autobias , cred ca era mai bine de spus servobias ca sa nu se creeze confuzie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum