shebu_18 Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Mi-am cumparat recent un creion de genul asta: http://www.adelaida.ro/product_info.php ... 453ef6c9c3 Cand l-am primit am vazut ce defapt este doar suport pentru solutie. Cum pot optine acea solutie? Trebuie sa diluez solutie decapanta, sau sacaz? Nu sunt dispus sa platesc 24RON pentru 10ml de solutie flux gel. Ceva idei? Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Dar la ce doriti sa-l folositi? ...daca ar fi vorba de lipit SMD, 24 de lei nu e mult...am vazut flux si la 45$/flacon. Link spre comentariu
shebu_18 Postat Iunie 24, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2011 Nu doar la lipit SMD, ci la curatat locul unde vreau sa lipesc, daca vreau sa dezlipesc ceva sa fac fludorul mai lichid, mai mult timp.Gen fluxul din firul de fludor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Pentru ce vrei tu e suficient sacazul. Nu se pune in creion.Mai exista un aliaj pentru dezlipit, face fludorul lichid mai mult timp dar ii scade si temperatura de topire, e numai pentru dezlipit.Flux-ul pentru creion e special pentru SMD-uri, nu merita sa-l strici pe altceva. Link spre comentariu
shebu_18 Postat Iunie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2011 Si totusi cu ce fel de flux as putea sa umplu creionul ca sa il pot folosii si in alte locuri decat smd.Daca dizolv colofoniu in alcool izopropilic si il pun apoi in creion, are rost? As putea sa il pun pe locul lipiturii si totusi ar avea un efect bun asupra lipiturii. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Fluxul este facut pentru smduri.Sincer nu am avut nevoie de altceva inafara de putin sacaz in lipituri normale .In general nici de sacaz nu este nevoie daca se lucreaza cu statie de lipit(cu pistol de lipit e un pic diferit)si fludorul este de calitate. Link spre comentariu
shebu_18 Postat Iunie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2011 Daca inmoi sacaz in alcool ar trebuii sa il pot pune in creion, nu? Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Daca inmoi sacaz in alcool ar trebuii sa il pot pune in creion, nu?In mod normal da ,problema va fi daca cumva se va evapora alcoolul atunci nu stiu cum va mai fi scos de acolo. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 shebu_18 cauta pe forum la sectiunea de vanzari ca are cineva flux mai ieftin. Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 ieri am primit coletul si eu cu 1L de flux ,nu am apucat sa il probez inca voi reveni cu un mesaj dupa proba. Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 imi cer scuze pentru oftopic dane ai flux pentru nepoti Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 imi cer scuze pentru oftopic dane ai flux pentru nepoti In mesajul asta poate fi un adevar din pacate baiatul meu care are 17 ani nu imi calc pe urme poate nepotii cine stie?.Sanatosi sa fim.Daca va fi asa sau nu voi comunica la timpul respectiv deocamdata mai am de asteptat ceva timp.Fluxul este tip ,,apa,, din asta cautam demult alte tipuri am si pare ok asa la proba.Pretul deasemeni a fost ok. Link spre comentariu
shebu_18 Postat Iunie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2011 Poti sa pui/trimiti un link? Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Cilibiu este userul de unde am luat trimite-i un mesaj . Link spre comentariu
adicontakt Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 eu mi-am facut o solutie din sacaza macinat fin si alcool tehnic , diluat destul de mult ,il dau cu pensula pe locurile de lipit dezlipit , e destul de bun (nu l-am folosit in smd), sticla o inchid bine dupa utilizare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum