Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator 500 rms vreau niste pareri,cat mai urgent

Vizitator tommy_ivanici

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ari_panterra

1

• sisu

1

Top autori în acest subiect

salut.tinand cont de puterea rms e destul de acceptabil,dar fiind second nu poti sti de ce vei da.sfatul meu e sa iti cumperi unul nou in aceiasi bani chiar daca pierzi la putere,dar macar e nou si mai ai si garantie.

http://www.be-loud.ro/produse/Amplifica ... GTR_420.2/

uita-te si la ampliful asta si da-ti si tu cu parerea.pierzi 100 watts si mai pui 35 lei dar e nou si ai garantie.sunt banii tai.tu stii.stima

Link spre comentariu
Vizitator tommy_ivanici

salut.tinand cont de puterea rms e destul de acceptabil,dar fiind second nu poti sti de ce vei da.sfatul meu e sa iti cumperi unul nou in aceiasi bani chiar daca pierzi la putere,dar macar e nou si mai ai si garantie.http://www.be-loud.ro/produse/Amplifica ... GTR_420.2/uita-te si la ampliful asta si da-ti si tu cu parerea.pierzi 100 watts si mai pui 35 lei dar e nou si ai garantie.sunt banii tai.tu stii.stima

da ai dreptate cine stie ce poate avea,dar eu merg sa il vad si eventual sa il probez si ma gandesc ca daca are ceva se observa,ar fi culmea sa il cumpar bun si cand ajung acasa sa nu mai mearga,si mai zicea ca a fost folosit foarte putin....nustiu ce sa fac cu toate ca oferta este tententa
Link spre comentariu

trage aer in piept si linisteteste-te,nu e ce vor aia sa para,mai mult de 300w in punte si cu distorsiuni nu poate sa debiteze :rade: orienteaza-te pe ceva mai serios(brand) nu porcari fantoma,poti sa incerci si sh dar fara interventi iar ca brand pe care le agreez...pioneer,grupul harman,....succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări