Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

webcam Acer 5220 sau 7720

Kiusro

Postări Recomandate

Buna,

Am un webcam de pe un laptop

http://cgi.ebay.it/Aspire-5520-Webcam-B ... 0777201739

conectorul de pe modul are 5 pini. Ma intereseaza sa stiu daca este oare conectat pe USB, pin-ul unu si doi sunt impreuna, integratul nu il gasesc in datasheet-uri :cry:

M5607 A1

0721 TG05

X173R11000XX

48 pini 12/12

Banuiesc ca trebuie sa fie 'M5607' dar nu mi-a iesit la cautari, X sunt caractere acoperite de pasta, nu sunt inteligibile.

S-a mai jucat cineva cu asa ceva? stiti cum sunt conectate?

Multumesc,

Caius

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kiusro

3

• Dr.L

1

• 2informaticos

1

Pe alimentare ar trebui sa aiba un condensator,cevaDaca e asa,stii care e alimentarea (+ si -). Celelalte 2 fire sunt pt date,din 2 incercari ai gasit solutia :da

Link spre comentariu

Un lucru care l-am omis... oricum nu cred ca are electrolitici :( . Cei doi pini din mijloc sunt direct in integratul asta ceea ce ma duce cu gandul ca acolo ar fi pinii de date.Nu am acuma in fata webcam-ul :(

Link spre comentariu

O camera de laptop se conecteaza pe magistrala USB.

In foto se vede chiar cazul unei placi de Aspire 5220-5520-7220-7520; Compal LA-3581P...

Posted Image

USB20_CMOS se refera la CMOS Camera...

Link spre comentariu

Multumesc, a ajutat poza mult. Nu am avut timp sa ma ocup de proiect dar m-am pus azi sa vad cum sa il scot la capat.In final nu trebuia sa fac nimic altceva decat sa lipesc plus la pin-ul insemnat cu '1' pe webcam, alb-ul langa el, verde urmatorul si minus-ul. In schema arata ca trebuie alimentat la 3V dar nu functioneaza decat la 5V, initial incercasem reducerea tensiunii printr-o rezistenta.Sper sa nu aiba probleme pentru ca acuma am vazut ca semnalul nu este prea bun, am folosit un cablu prelungitor de USB si am legat si ecranajul la minus dar nu s-a inbunatatit calitatea.Multumesc :) :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări