silviu_marian_2005 Postat Decembrie 11, 2005 Partajează Postat Decembrie 11, 2005 vreau si eu o schema de nordmende sk3 care nu e cu tiristori.Problema: 6-7 centimetri in partea de sus nu este desfasurat rastrul , este comprimat, nu intors. Verticalul este cu tranzistoarele bdw73a si tip126.Banuiesc ca problema este pe alimentare ca acolo unde pe placa scrie 35 volti nu sunt decat 31 si de aceea vreau sa vad cum se alimenteazaMultumesc.sasiu f7 Link spre comentariu
mihaim Postat Decembrie 13, 2005 Partajează Postat Decembrie 13, 2005 gasesti la: http://eserviceinfo.com/index.php?what=search2 Link spre comentariu
Vizitator muresandorel Postat Decembrie 14, 2005 Partajează Postat Decembrie 14, 2005 din ce stiu eu nu exista sk3 cu tiristoare,ala e sk2cred ca defectul este in modulul de vertical,nu in alimentarea lui.trebuie sa mearga si cu 30v.E destul de urat defectul,cred ca ai ceva piesa devalorizata,incearca sa-i modifici ceva valori de rezistenta pe modulul de vertical. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum