sandily Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Va rog, daca stie cineva DE CE NU VEDE SATELITII - chiar daca esti plasat intr-un loc deschis, si chiar daca astepti. Afiseaza mesajul "detectare esuata" - indiferent de aplicatia utilizata. Va multumesc anticipat. Respect. Link spre comentariu
H Robert Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Ca sa functioneze gps-ul trebuie sa platesti la orange, cosmote,vodafon la care ai tu cartela, o suma de bani pe luna pt activarea lui altfel nu merge Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Adica ce ai tu pe telefonul ala nu e GPS, e A-GPS (Assisted GPS) care foloseste celulele de telefonie din jur pentru a determina locatia. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Gresit. Telefonul are GPS, si pe langa asta are si suport A-GPS. Am vazut mergand un asemenea telefon pe modulul GPS integrat, fara suport A-GPS (care inseamna trafic pe GPRS). Eroarea era de 1-2m, ceea ce este imposibil pe A-GPS. Si inca ceva: nu era semnal GSM in varful muntelui, acolo unde GPS_ul functiona perfect. Link spre comentariu
sandily Postat Iunie 23, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2011 Oare din cauza asta functiona - ca era mai aproape de sateliti (glumesc). Poate intervine cineva care are telefonul asta. Apropos - am verificat pe tlf unui coleg SE XPERIA si de asemenea nu dadea nici un indiciu ca ar vedea macar un satelit. Am avut un NOKIA N96 care nu vedea satelitii cand antena GPS - amplasata pe capacul din spate - nu facea contact cu telefonul cum trebuie. Link spre comentariu
sandily Postat Aprilie 5, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2013 topic inchis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum