Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti de televizoarele din ziua de azi?

ctepeo

Ce parere aveti de televizoarele din ziua de azi  

81 membri au votat

1. 1. Ce parere aveti de televizoarele din ziua de azi

• Sunt excelente
      3
    • Sunt bune
      9
    • Unele sunt bune, altele sunt proaste
      46
    • Toate sunt proaste-cu cateva exceptii
      18
    • Toate sunt niste JAFURI!
      10

Postări Recomandate

Nu stiu care e faza...dar si eu ma temeam de acest aspect 16:9 ca o sa vad oamenii lati :rade:. Surpriza...adica nu prea inteleg cum, dar se vad subtirei si trasi la fatza la fel ca pe formatul 4:3, fara sa fie nevoie de acele benzi negre stanga/dreapta ecranului. Am impresia ca se emite in ambele formate, sau pe digital se emite in format 16:9, iar analog in format 4:3...Doar vreo 3 programe se vedeau cu oameni lati/turtiti si le-am scos din meniu. La cate programe sunt, 3 in plus sau in minus, chiar nu conteaza :95

post-203762-0-07609100-1466624179_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 128
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipri_mury

18

• Radiotelegrafist

16

• ctepeo

11

• Florinel TV

8

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pe tv LED vede oameni in picioare si pe crt culcati  :d

avantajul la tv-urile crt. este ca poti sa-l intorci si cu curul in sus ca tot la fel vede,cu conditia sa-i sucesti deflexia :rade:

Link spre comentariu
Vizitator cata82

Un lucru este sigur, dacă vrei ca afacerea să-ți meargă sau dacă vrei să-ți menții postul va trebuii sa te adaptezi la noua tehnologie smd si/sau bga, să-ți achizitionezi scule + programatoare memorii si bineînțeles să înveți să lucrezi cu ele.Peste 50% din defectele date de lcd-uri si led-uri sunt provocate de dump-uri corupte.

Link spre comentariu

Peste 50% din defectele date de lcd-uri si led-uri sunt provocate de dump-uri corupte.

Si la crt-uri poate exista aceasta problema caci eu am un crt la care trebuie programat dumpul dar deocamdata l-am lasat balta si mi-am facut un sistem dintr-un monitor PC,tuner extern si boxe. 

Link spre comentariu

Si la crt-uri poate exista aceasta problema caci eu am un crt la care trebuie programat dumpul dar deocamdata l-am lasat balta si mi-am facut un sistem dintr-un monitor PC,tuner extern si boxe. 

da,dar rar,eu repar tv-uri crt in fiecare zii si foarte rar mi sa intamplat sa am nevoie de rescrierea memoriei,in general ma confrunt cu problema surselor.

Un lucru este sigur, dacă vrei ca afacerea să-ți meargă sau dacă vrei să-ți menții postul va trebuii sa te adaptezi la noua tehnologie smd si/sau bga, să-ți achizitionezi scule + programatoare memorii si bineînțeles să înveți să lucrezi cu ele.Peste 50% din defectele date de lcd-uri si led-uri sunt provocate de dump-uri corupte.

domn catalin,eu locuiesc la tara si tv-urile enuntate de dstra sunt numarate pe degete aici la mine

Link spre comentariu

Eu am vazut ce scrie la locatia dvs.Dar oricum daca locuiti la tara si aveti clienti zilnic  este chiar foarte bine.Pana la urma fiind mult mai putina lume acolo cu siguranta ca si concurenta este mult mai mica sau chiar inexistenta.Tin minte ca am fost acuma vreo 4 ani in atelierul unui electronist care se afla intr-o comuna din apropierea Aradului si avea acolo destule televizoare dar si o groaza de receivere Digi/Dolce asezate unul peste altul aproape pana in tavan. :da

Link spre comentariu

Eu am vazut ce scrie la locatia dvs.Dar oricum daca locuiti la tara si aveti clienti zilnic  este chiar foarte bine.Pana la urma fiind mult mai putina lume acolo cu siguranta ca si concurenta este mult mai mica sau chiar inexistenta.Tin minte ca am fost acuma vreo 4 ani in atelierul unui electronist care se afla intr-o comuna din apropierea Aradului si avea acolo destule televizoare dar si o groaza de receivere Digi/Dolce asezate unul peste altul aproape pana in tavan. :da

Pai daia domnul meu am plecat de acolo ca nu aveam decat sa mot de foame cu zece ateliere de depanare si plus altii care lucrez asa clandestin,oricum acum pe aceste vremuri nu mai au de lucru,stau pe scaune la drum mananca seminte si se bat cu palmala de muste si tantari.

Link spre comentariu

Nu cumva ai fost la unul Adi din Vladimirescu 

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Aici in zona noastra nu se pune problema sa nu aiba de lucru angajatii de la asemenea ateliere caci dupa cum am precizat intr-o postare precedenta in apropiere de locuinta mea exista un atelier de reparatii tv si am vazut ca acolo mereu este plin de tv-uri(in special crt).Apoi mai stiu un alt atelier unde se repara mai multe tipuri de aparate electronice iar acuma nu demult am apelat si eu la el deoarece mi s-a defectat monitorul PC-ului iar acolo erau pe rafturi in special aparate audio din plin.Dar cunosc si pe cineva la tara care repara asemenea aparate si mereu cand mai opreste masina pe undeva vad ca are pe scaunul din spate cel puti un aparat electronic.

@Giorgi tv Faceti reparatii si la domiciliul clientului sau numai la atelierul dvs.?

Link spre comentariu

deoarece multi de varsta a 2 a si mai ales a 3 a nu vor sa treca la tv-urile astea moderne cauza principala fiind ca nu se descurca cu ele si  vad  oamenii "turtiti" pe acele ecrane. :ras:

Nu cumva altul este motivul, eu cred mai degraba ca cei mai multi din zona a treia nu se "descurca" cu pensia, nu cu telecomanda. Daca vei ajunge "pe acolo" vei vedea si domnia ta cum e cu "telecomanda" din portofel. :38

Link spre comentariu

Cei de varsta a 3-a,nu prea se descurca cu ...telecomanda,la modelele noi,telecomanda are"multe butoane",implicit multe functii de care cei in varsta nu au nevoie,cand ai >80 de ani,parca tii la televizorul ala(crt)... :dsgfds

Haida de, nu ei au inventat telecomanda sau a aparut asa dea gata pentru dastepti de azi? :d

Link spre comentariu

Nu cumva ai fost la unul Adi din Vladimirescu 

Bingo!Dar acolo unde avea atelierul acum este altceva.Apropo,de unde il cunoasteti pe Adi?Se mai ocupa cu asa ceva si astazi?Eu nu mai stiu nimic despre el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări