Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti de televizoarele din ziua de azi?

ctepeo

Ce parere aveti de televizoarele din ziua de azi  

81 membri au votat

1. 1. Ce parere aveti de televizoarele din ziua de azi

• Sunt excelente
      3
    • Sunt bune
      9
    • Unele sunt bune, altele sunt proaste
      46
    • Toate sunt proaste-cu cateva exceptii
      18
    • Toate sunt niste JAFURI!
      10

Postări Recomandate

Vizitator Adi4u_hot

nu sunt de acord cu voi.de 3 zile avem un tv nou care l-a luat tata de la altex.e vb de un panasonic(plasma) de 107 cm.a fost aproape 100 de mil.este cea de vis.am si o linie home cinema panasonic.este ceva nemaipomenit..........asa k mai sunt si televizoare bune........

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 128
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipri_mury

18

• Radiotelegrafist

16

• ctepeo

11

• Florinel TV

8

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu sunt NOSTRADAMUS,dar imi vin destul de multe tv. NEI cu HR 7503 bulit si T.K. beton (fabricatie 1992),deci T.K samsung( aka Lithuania, FARIMEX) pot tine 15 ani .La TEC (ORION cu gat subtire )aceeasi poveste,multe cu tub original. Am reparat acum 2 saptamani Normende Spectra SK3 ,an fabricatie 1979,de se vedea mai bine decat un tv SEG (11AKXX)) .Ce ziciI D-l TAVI cand facem un schimb de idei pe teme din acestea sau altele (doar suntem in acelasi oras)?Oricum aveti mai multa experienta ca mine! :prayer: :smt006

pai eu te-am mai intrebat de vreo doua ori cine esti , dar nu am primit raspuns

daca esti in domeniu pe mine poate ma stii , sunt de la Tara Electronic , acum cu sediul langa supermarketul Avantaj , in nord

Link spre comentariu
  • 10 ani mai târziu...

evolutia  in  timp  a  calitatii  televizoarelor   DE  ORICE  FEL , prezente  pe  piata  din  rsr ,   este  urmatoarea ...

in  1995 ,  raspunsul  la  intrebare  ar  fi  fost  ...sint  excelente .

in  2005 ,  raspunsul  la  intrebare  ar  fi  fost ...unele  sint  bune ,  altele  sint  proaste .

in  2015 ,  raspunsul  la  intrebare  ar  fi  fost ...toate  sint  niste  jafuri . 

acum ,  la  jumatatea  lui  2016  ,  n-am  putut  vota  altfel  decit  identic  cu  2015 ... :rzb

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Complet gresit...dar ma rog fiecare cu parerea lui...

-in 1995 as fi raspuns; toate sunt niste gunoaie foarte scumpe, grele, energofage-fiindca nu existau decat CRT-uri hidoase, care nu se comparau in nici un fel cu un ecran de cinematograf;

-in 2005 as fi zis:prea putine sunt cele care merita cumparate, si acelea costa imens...

-in 2015 99% sunt absolut onorabile, ieftine si fiabile. Dar nu mai merita cumparat un TV defel, ci un monitor minim full-HD sau 4K.In nici un caz HD-Ready, in nici un caz alt format decat 16/9(nici nu se mai fabrica, de ani buni...).

Televizoarele sunt deja istorie, oricum orice TV este de fapt un monitor care are un tuner inclus, tuner pe care 99% din utilizatori nici nu-l vor mai folosi vreodata. De fapt 100%, de la 17 iunie 2015...azi se implineste un an de la inchiderea statiilor de TV "analoage".Iar tunerele incluse(DVB-T sau DVB-C) sunt complet inutile, orice firma de cablu ofera gratuit in custodie un mediabox HD.

Link spre comentariu

Oricum ,sunt mai bune decit cele dinainte de 89  daca de acestea nu sunteti multumiti, sa fi avut unul din acela acum oare ce mai spuneati, ca orisice produs  din cind in cind mai este nevoie si de cite o reparatie ,sau voi vreti sa functioneze pe viata  ,asta nu se poate ...

nu sunt de acord cu voi.de 3 zile avem un tv nou care l-a luat tata de la altex.e vb de un panasonic(plasma) de 107 cm.a fost aproape 100 de mil.este cea de vis.am si o linie home cinema panasonic.este ceva nemaipomenit..........asa k mai sunt si televizoare bune........

discutam peste citiva  ani, sa vedem 

Link spre comentariu

Ba se cam poate, "pe viata", dar e vorba de viata aparatului, in cadrul generatiei lui tehnologice, nu de viata omului. Sa fim seriosi, cate TV-uri/monitoare LCD cu backlight CCFL n-ati vazut abandonate/scoase la vanzare pe zece pachete de tigari, desi sunt in perfecta stare de functionare? Dar fiind depasite, e de inteles...d`apai unele din cele aflate acum pe val cu backlight LED! Astea vor "bântui" 2-3 decenii prin casele celor care nu-si permit unul nou, intr-o epoca in care in magazine vor fi de gasit 8K/16K, holografice, sau naiba stie ce... :d

Link spre comentariu

"a fost aproape 100 de mil.este cea de vis.am si o linie home cinema panasonic.este ceva nemaipomenit..........asa k mai sunt si televizoare bune........ "

asemenea cheltuiala isi permit doar bogatii....un muritor de rand nu da niciodata atatia bani pe un tv

Editat de petreelectronic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări