Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti de televizoarele din ziua de azi?

ctepeo

Ce parere aveti de televizoarele din ziua de azi  

81 membri au votat

1. 1. Ce parere aveti de televizoarele din ziua de azi

• Sunt excelente
      3
    • Sunt bune
      9
    • Unele sunt bune, altele sunt proaste
      46
    • Toate sunt proaste-cu cateva exceptii
      18
    • Toate sunt niste JAFURI!
      10

Postări Recomandate

• Răspunsuri 128
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipri_mury

18

• Radiotelegrafist

16

• ctepeo

11

• Florinel TV

8

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu sunt porcarii, insa sunt facute cu piese proaste si tuburi proaste, ca sa fie mai ieftinepe tot globul exista o criza mare de supraproductie , mai ales in acest domeniu , de aceea exista aceasta politica in vest ( care incepe si la noi sa apara firav - a se vedea noul kaufland ) unde daca nu iti place un produs il duci inapoi si ori iti iei banii, ori altcevao sa ajunga orice coliba din africa sa aiba cate 2 tv color , chiar daca nu au curent electric peste 50% din tv-urile moderne second care vin de dincolo nu au absolut nimic , sau sunt cu placi si carcase sparte pentru ca au fost luate de la ... gunoi :rolleyes: stereo , care sunt exceptiile de care spui tu ?

Link spre comentariu

ce ai enumerat tu acolo sunt tv pt snobi !!!nu cred ca o sa vezi un depanator intreg la minte care da 40 mil pe un sony de 82cm panoramic !!si cine ti-a zis tie ca '' "Samsung" cu tub plat '' este un tv de incredere ?te uita doar la geometrie si convergenta si o sa te convingi : un gunoi !!

Link spre comentariu

mai stereo , tu faci topic cu tv din ziua de azi, apoi iei ca reper un tv sony al tau facut acum 5 ani ca sa nu mai vorbim ca ai catalogat o marca dupa un sg tv care mai e si al tau, deci e normal sa ii gasesti calitati si nu defecteapropo , toate sony sunt trinitron :rolleyes:

Link spre comentariu

ce ai enumerat tu acolo sunt tv pt snobi !!!

nu cred ca o sa vezi un depanator intreg la minte care da 40 mil pe un sony de 82cm panoramic !!

si cine ti-a zis tie ca '' "Samsung" cu tub plat '' este un tv de incredere ?

te uita doar la geometrie si convergenta si o sa te convingi : un gunoi !!

off topic

Ce televizor ma sfatuiti sa cumpar in caz ca ma hotarasc sa fac lucrul asta

un tv ca sa nu iti para rau ca ai dat banii daca se intampla ceva cu el dupa garantie , si apoi sa iti placa tie cum arata ca aspect si cum se vede , tu trebuie sa fi multumit , nu conteaza ce spun toti, aici e si chestie de noroc si de ghinion la orice marca

depinde de diagonala

Link spre comentariu

Am un NEI de 9 ani jumate shi e virgin, are sigiliul pe capac, parca nici nu simt ca e al meu daca nu mi-am bagat nasul prin el! :smt005 Deci ori e bun, ori am avut noroc....Cred ca problema din poll se poate pune la televizoarele de 4-5 mil. (Europlici, Mitzustar, Gugutronic etc) shi nu la cele de marca, de 10-15 mil., care nu prea shi-ar da cu firma'n cap... parerea mea...

Link spre comentariu

cu firma'n cap ...pai ... panasonic = daewoo , jvc = orion + vestel , toshiba = orion + vestel , akai = la fel , sanyo = la fel ... etc ( chiar am vazut sharp panoramic cu sasiu vestel , fie vorba intre noi , mult mai fiabil :rolleyes: :)

Link spre comentariu
Vizitator isttvan

Am avut pe masa tv GRUNDIG adus de afara de un sofer tir 100 hz telecomanda de grundig, meniuri de grundig tot dichisu cu sasiu BEKO Turcia.

firma Grundig a fost cumpara acum cativa ani de Beko

Link spre comentariu
Vizitator muresandorel

Eu zic ca decat 10milioane pe un samsung mai bine 3.5mil pt un eurocolorca daca ai un pic de noroc merge 5-6 ani bine apoi la schimb.cele de la magazine toate sant beko,vestel,etcNu am mai vazut un panasonic sau jvc adevarat.

Link spre comentariu

Vreau sa cumpar un televizor Hyundai sau Daewoo. Nu ma intereseaza daca sint facute in Romania sau Japonia, daca sasiul este Beko sau Hitachi. Ce parere aveti in general despre ele. Eu stiu o gramada de persoane care au asa ceva si nu s-au plins niciodata de nimic, dar ptr mine personal si parerea voastra conteaza.

Link spre comentariu

Ma intreb, unde-s facute piesele de pe "Sony"-ul meu? :smt096

@TARA: "Sony" e <> incepand cu 1968 :smt003

si inainte de '68 ce era ?

Alt lucru care nu-mi place la televizoarele de azi e ca au carcasa din plastic, nu din lemn :rock: :axe: Cineva si-a cand exista "moda" un tv la sh cu carcasa din lemn, dar care are partea din fata de plastic. Acu' ii pare rau ca nu si-a luat unul din aceiasi perioada (anii '80) si fabricat tot de "Telefunken" care avea carcasa numai din lemn!

lemnul e scump in zua de azi

Btw, cine a votat ca toate tv-urile din ziua de azi sunt naspa?

Nu va luati tembelizoare noi, dar proaste. Exista destule sh-uri bune. <-- corect

Am vazut undeva (nu de vanzare) un tv "Sony" din 1990 care inca mergea! si se vedea excelent la el (cica, pe vremea tuburile <> erau garantate 20 de ani!!! :supz: , deci un tv "Sony" din '92-'93 ar trebui sa mearga pana in 2010-2013!!!). <-- fals

Eu am un monitor "Panasonic" de PC din oct. 1994 pe care scrie Made in Taiwan, dar care are CRT-ul si cel putin 2 condensatori Made in Japan si care inca merge!!! :smt001 (are el ceva mici probleme, dar fata de chinezarii se tine bine :supz: ) <-- ia un tft pentru monitor, e incomparabil cu orice crt

Link spre comentariu

Singurele Tv de calitate din ziua de azi sunt cele SH. Mie-mi plac Philips din seria K40 sau Nordmende cu tiristoare cu diag. mare.Majoritatea TV-urilor "noi" au sasie turcesti sau chinezesti, chiar daca-s de firma. La fel la plasme si LCD-uri ( astea sunt coreene ). Ideea e ca se plateste "numele". Bineinteles, astea "de firma" sunt un pic mai ingrijit lucrate, dar diferenta fata de chinezisme nu e spectaculoasa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări