Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Arhiva

hpavictor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

3

• Catalin C.

2

• blue

1

• elm

1

Top autori în acest subiect

Am salvat,Victor, multumesc si probabil ca pe viitor forumul va fi ceva de informare intre useri, apoi incet ,incet se va transforma intr-un fel de biblioteca comunala cu un minim de abonati , o limitare a sectiunilor din ratiuni economice...

Link spre comentariu

Asa este, merge descarcat fara login, dar bine ca ai precizat, aparent este exact genul de site la care tre sa faci cont ca sa poti descarca (plus ca mai deschide o fereastra cu intimitate.ro :rade: )

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Sau putem proceda altfel.Gasiti continutul link-ului de mai sus intr-o arhiva. Nu e cazul sa va autentificati, doar dati click pe butonul de download.

Am incercat si am fost dirijat pe un site cu gagici semidezbracate: simpatie.roDaca doar faci reclama acestor site-uri atunci...Zilele trecute vindea unul niste surubelnite chinezesti pe aceasta sectiune. A fost sters.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări