hpavictor Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Merita studiata de la cap la coada .........................parerea mea ! Salvati cat puteti , penru ca viata atasamentelor pe net este scurta ! Mult succes ! http://www.douglas-self.com/ampins/wwar ... .htm#baxtc Link spre comentariu
blue Postat Iunie 22, 2011 Partajează Postat Iunie 22, 2011 Am salvat,Victor, multumesc si probabil ca pe viitor forumul va fi ceva de informare intre useri, apoi incet ,incet se va transforma intr-un fel de biblioteca comunala cu un minim de abonati , o limitare a sectiunilor din ratiuni economice... Link spre comentariu
Catalin C. Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Sau putem proceda altfel. Gasiti continutul link-ului de mai sus intr-o arhiva. Nu e cazul sa va autentificati, doar dati click pe butonul de download. Link spre comentariu
elm Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Asa este, merge descarcat fara login, dar bine ca ai precizat, aparent este exact genul de site la care tre sa faci cont ca sa poti descarca (plus ca mai deschide o fereastra cu intimitate.ro ) Link spre comentariu
Catalin C. Postat Iunie 25, 2011 Partajează Postat Iunie 25, 2011 Foloseste firefox cu extensia blocare continut plus si esti protejat de pop-up-uri si alte mizerii de pe genul ala de site-uri. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Un preamp " la gata " pentru cei interesati http://www.jogis-roehrenbude.de/Verstae ... RPP-VV.htm Link spre comentariu
adigh Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Sau putem proceda altfel.Gasiti continutul link-ului de mai sus intr-o arhiva. Nu e cazul sa va autentificati, doar dati click pe butonul de download.Am incercat si am fost dirijat pe un site cu gagici semidezbracate: simpatie.roDaca doar faci reclama acestor site-uri atunci...Zilele trecute vindea unul niste surubelnite chinezesti pe aceasta sectiune. A fost sters. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 30, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Vezi primul link , inca este functional ! Link spre comentariu
mișa Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 Merge si al doilea. Puneti bifa aia in browser (oricare ar fi ei) sa nu mai permita pop-up uri si ati scapat de toate problemele cu reclame si alte prostii. Link spre comentariu
luke Postat Noiembrie 30, 2011 Partajează Postat Noiembrie 30, 2011 --------wrong buttons and topic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum