Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dvd auto 2din

eduard07

Postări Recomandate

Am la reparat un dvd auto 2din china,are problema urmatoare.Touch screen-ul nu prea merge ,functioneaza perfect din butoane,am desfacut monitorul sa vad daca e cumva lovit si nu este.Problema este urmatoarea daca e pe cd si ating un pic displayul apare imediat toate comenzile(stop ,pauza etc..)daca vreau sa apas de ex stop sau alta tasta absolut nimik nu mai simte nimik,ce sa verific?astept ceva ideei

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• dan cod

2

• BUGHIU

1

• eduard07

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

in meniu la setings trebuie sa gasesti optiunea pt recalibrare a touchscreen-ului, daca trece testul de recalibrare si totusi face figuri ca inainte ins ca trebe schimbat touchscreenul.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator vanrazu

Salut expertii in remedieri electronice. Referitor la problema mai sus mentionata aceeasi problema am intalnit si eu cu StarGate dvd 2-din made in china desigur(81% din componentele electronice mondiale sunt produse de ei). Am facut manevra cu acea calibrare touch-screen dar fara rost. Nefunctionalitatea acestuia face imposibila utilizarea GPS-ului care nu poate fi actionat prin telecomanda. Mi-ar ajuta un sfat o schema sau achizitionarea unui alt DVD (acelasi model) defect dar cu alte pobleme. Multzam!

Link spre comentariu

La touchscreenuri trebuie tinut cont si de deformare mecanica,suruburi stranse prea tare,sa nu se atinga de alte comlonente spatele displayului etc,nu odata am avut astfel de probleme.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator cata26bcn

Buna seara,Am si eu DVD-ul 2din al unui prieten (dvd chinezesc),care la inceput a dat cd,dvd error,deci capul optic s-a dus,iar apoi dupa vreo 2 saptamini nu mai apare nimic pe ecran cind dau pe radio,aux sau card,adica imi apare scris pe care din aceste optiuni se seteaza dar nu mai apare acel ecran cu posturile sau acel screen de inceput.daca il comut pe navigatie totul e ok,merge tot,apare meniu,toch screen-ul functioneaza...pe toate placile este scris DV6501,am tot cautat pe net sa gasesc ceva despre acest dvd player dar nu gasesc nimic.Daca este cineva si ma poate ajuta cu idei,scheme,chiar si unde as putea sa apelez la un service sau o persoana care se ocupa cu asa ceva,aici in constanta,sau in imprejurimi ar fi extraordinar.atasez 2-3 poze poate cineva recunoaste tipul de dvd ca nici eticheta nu mai este pe el.multumesc mult.

post-18981-139829316224_thumb.jpg

post-18981-139829316233_thumb.jpg

post-18981-139829316241_thumb.jpg

post-18981-139829316249_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
Vizitator vladimirosky

ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste adrese de service din Bucuresti pentru repararea unui dvd 2din made in china?Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator saimarica

Am un DVD-ul 2din touchscreen cu display-ul spart, se poate repara si cam cat costa.Va rog sa-mi spuneti daca cunoasteti vreun service care sa efectueze reparatia.Multumesc frumos,

Link spre comentariu
  • 6 ani mai târziu...
Vizitator Tudor Constantin Crs

Salut. 

Am si eu o problema cu un cd play 2 din cu navigatie. Am bagat pricheta la masina si cand m.am uitat la ecran mai atent la cd play are niste pete pe el cum ar fi forma brichetei in interior un rotund mare cu cerculete mici in ele pe tot ecranul. Specific ca asta inainte sa bag bricheta masini nu a avut apsolut nici o pata si se vad si niste dungi care se misca .. mersi astept raspuns

Editat de Tudor Constantin Crs
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări